Plíseň na klobásách?

Fotoalbum tématu (1) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
MethanolEthanolovicz
1 příspěvek 07.10.18 21:02
Plíseň na klobásách?

Zdravím,

Bratr mi před pěti dny dovezl klobásy z maďarska. Po cca. třech dnech v lednici (ano, vím, že to není ideální způsob skladování, bohužel lepší alternativu nemám) začaly plesnivět. Přišlo mi to divné, ještě nikdy jsem neviděl trvanlivou uzeninu zplesnivět tak rychle. Začal jsem o tom tedy něco zjišťovat. Dočetl jsem se, že údajně pokud na klobáse není vlhká, zelená, zapáchající plíseň, ale jen bílá plíseň, která jde setřít nehrem, stačí ji smýt. Moc tomu ale nevěřím, klidně by to mohla být rada maminy z mimibazaru, takže si to chci ověřit. Co myslíte, jsou v pořádku, nebo je mám raději vyhodit?

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz