Zdravím vsechny Labuzníky. Kdo mi poradí jak se pracuje s plátkovou zelatinou? Návod na sácku sice je, ale v jakési pro me nesrozumitelné hatmatilce. Logicky uvazuji, ze musím zelatinu namocit, ale co pak? Nevim jak ji pouzít do pokrmu kam se nepridává tekutina jako napr. sýrová roláda nebo nepecený tvarohový dort. Mám zelatinu namocit, vymackat, „na sucho“ zahrát do rozpustení a potom zaslehat do sýrovo-vajecné smesi? A nebo mám postupovat jinak. Dekuji
Plátková zelatina
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Já jsem hlupís....
… jeste jsem se chtela zeptat - pouzívá se tato zelatina jinak do slaných a jinak do sladkých pokrmu a nebo je pracovní postup stejný? Nikdy jsem to nezkousela, ale treba tunákovou mousse nebo nepecené moucníky miluji a bez zelatiny mi to nebude drzet. Ted uz jsem snad na nic nezapomela. Jeste jednou dekuji.
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
