Nazdarek, chtela jsem si koupit piniove orisky do bazalkoveho pesta, ale nikde je nemuzu sehnat, nevite, jestli se neprodavaji pod nejakym jinym nazvem nebo kde se prodavaji? diky Misa
piniove orisky
Už jsem to tu jednou psala. Jsi-li z Prahy, tak je maji na Ovocném trhu, tam jak prodavaji oříšky (tj. na začátku trhu, jdeš-li od Můstku ). Jinak by je mohli mít snad všude, kde jsou specializovaní na ořišky např. v Liberci v Tescu je umístěn stánek, kde mají i ty Pinie.
pinie uz jsem taky mockrat shanela, videla jsem je jednou na trzisti za tescem na narodni, ale tezko rict, zda je tam jeste maji. jinak diky za radu Rosnicko, jen by me zajimala jeste jedna vec… cetla jsem, ze pinie rychle zluknou… mej je na tom ovocnaku ok?
Ahoj labužníci.
Piniové oříšky se dají sehnat v prodejnách Fruits de France V Praze.
Jedna je na Bělehradské ulici před křižovatkou s Rumunskou ulicí a
další je myslím v Jindřišské ulici naproti hlavní poště. Mimo piniové
oříšky tam mají i čerstvou bazalku, koriandr a další lahůdky.
Richard
zatím jsem neměla žluklého nic, asi je to tím, že je hned po koupi ochutnám ( prostě nyvydržím:-)), ale běžně se jinak při nákupech na trhu domluvím s prodavačem, že ochutnám buď oříšek či kousek ovoce…nemají-li se za co stydět, tak s úsměvem klidně povolí, od těch co odmítnou odcházím…
Určitě by se dali koupit v prodejnách se suchými plody (tím nemyslím stánky v metru) - jedna taková opravdu šikovná je u zastávky tramvaje č. 11 na náměstí I.P.Pavlova - tam seženu vždycky všechno a je tam moc milá obsluha, která dokáže dobře poradit.
proč na to jdete tak složitě?v nabídce je má i Tesco-v letňanském je určitě mají(pravidelně je tam kupuju) a stopro budou levnější než ve Fruit de France
…proti Delvitě, přímo u zastávky tramvaje je obchůdek se zdravou výživou a tam je mají, kupovala jsem je tam. P.