Pilot Club (Kněževes u Prahy)

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
casino
4469 příspěvků 07.12.11 10:20
Pilot Club (Kněževes u Prahy)

No, když se někam chystám, tak hledám jinde než tady na Labu, která (hospůdka) by stála za hřích a proto sem ani nedávám doporučení, protože je to patrně k ničemu. Nebo snad dokážete před cestou na Šumavu najít tady na Labu hospodu např. v Č. Krumlově, kam by podle doporučení někoho z labužníků stálo zato zajít???

ALE:
Pokud nejste z Matičky a pojedete NÁHODOU na noc do Ruzyně (a nebudete v klepetech :mrgreen: ) zkuste to tady: " PILOT CLUB " http://www.pilot-club.cz/?…
Kolem je plno zabezpečených soukromých parkovišť pro vašeho miláčka, kde vám ho za hubičku (100,–/den) pohlídají, než se vrátíte ze světa a v ceně je i doprava na letiště (tam i zpět)
My jsme zde i přespali… Obsloužili nás těsně před 23:00… Dali jsme si restovanou zeleninu a mladí dravci co se mnou cestovali si k ní přáli i jakési grilované maso. Žvýkali je dlóóóóuho…! Bylo prý jak bota: z jednoho konce kožená, z druhého gumová :roll: No, asi kuchař neměl svůj den a nespěchal domů, že to maso roštil příliš dlouho…
Ale ta šestidruhová zelenina (cibule, lilek, paprika, cuketa, baklažán a rajské třešně), tak to byla pohádka :) Odchytil jsem kuchaře (už v civilu) a páčil z něj postup. Dušoval se, že je to normálka: dá prý vše NAJEDNOU s troškou oleje na pánev a chvilku to na ní přehazuje. Samozřejmě kecal a vykládal nám pohádky jak na dobrou noc! Cibule byla ZKARAMELIZOVANÁ, paprika al dente, třešně jen puklé a to ostatní měkké - jak jinak, že.
Teď po návratu jsme si tam skákli na svačinku, tentokrát jen na restovanou zeleninu… Opět to byla pohádka!!! …i kuchaři mají své dny :)
Mimochodem, měli tam na stole fermež, co jí říkali EVO. Neřekli jsme ani ň! Byli jsme si vědomi, že po týdnu degustování čerstvých olivových olejů přímo u zdroje nás, tady doma, asi žádný olej nenadchne 8)
Nerad se opakuji, ale ta zeleninka (proč všichni v pohostinství tak rádi používají zdrobnělinky? :evil: ), tak to bylo maso :palec: …a Pilot si získal nové pasažéry :)


Reklama


Reklama

Reakce:
 
glama 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 07.12.11 17:31

Zajímavý příspěvek…Kněževes i tento podnik znám..tedy podnik z doslechu. Ale je to v našem kraji…
Jen by mě zajímalo..... Šestidruhová zelenina…? :think:

Jaký že to je rozdíl mezi baklažánem a lilkem…? :nevim:
:mrgreen:

Jinak jsem koukla na JL…škoda, že mu nikdo nevěnoval stejnou pozornost, jako přípravě té skvělé zeleniny…
Tolik chyb, překlepů… a bohužel i gastronomických příšerností… Taková škoda!!!

Špagety s kuřecím masem a špenátem za 119 Kč Se šťouchanými bramborami
Dětské jídlo - Smažený sýr s hranolky a tatarkou.. atp.

Tvůrce JL bych veřejně pranýřovala…po pořádném výprasku!

Ale tu vychválenou zeleninku bych si určitě dala, i kdyby byla jen pětidruhová…te­dy…pokud casino tou zeleninkou nemyslelo rajské A třešně… ;-)
:mrgreen:


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz