Perníčky

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Claudia
103 příspěvků 10.11.08 13:29
Perníčky

Prosím o radu zkušené labužníky:
v časopise jsem viděla fotky vykrajovaných perníčků, které mají uvnitř jakoby vitrážovým způsobem udělané okénko, které vznikne spečením bonbónů. Psali tam, že se těch rozdrcených bonbónů musí dát při pečení tak akorát - ale to znamená co? Jak silnou vrstvu mám udělat? Strašně ráda bych to vyzkoušela, ale zároveň se znám a vím, že jak se mi to nepovede napoprvé, už to znovu dělat nebudu…

A ještě jeden dotaz - jak se nanáší na perníčky bílková poleva na větší plochu? Normálně zdobím z ustřiženého růžku igelitového sáčku, ale na větší plochu to není. Když to rozetřu mašlovačkou, tak to v té polevě nechá stopy a nebude hladká nebo jo? Jaký je na to fígl?

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz