Tak jsem blbá já, nebo pekanové ořechy?! Ty mrchy se nedají vylouskat
tak, aby zůstaly úhledné půlky. Pak mi není jasné, jak to dělají
pekaři, už jsem je v půlkách viděla, ty ořechy, myslím. Nebo, že by
byly umělý?
Vymyslela jsem takovou malou karboflexičku, že by se ta šlupka krásně
rozbrousila, rozevřela a hele! ořech zůstal celý. Jo, a kdo mi udělá tu
karboflexičku, že?!
Prostě nevím. Co je třeba nějak vyděsit, aby ze skořápky vyběhly samy?
Že by na ně taky fungoval horkej slanej nálev? Mám chuť je
rozjezdit autem.
Pekanové blbořechy
První příspěvek v tématu
Váš příspěvek
Pekanové blbořechy
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Další podobná témata podle názvu