Pečící kámen

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Lemieux 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 13.01.10 10:11
Pečící kámen

Dobrý den,

zkoušel zde někdo tzv.pečící kámen?Prý jsou pokrmy dělané na kameni hodně,hodně dobrý a zároveň zdravý.Musí to být prý ale nějaký speciální typ kamene,ty obyčejné myslím,že žulové praskají.Našel jsem firmu na www.stonefire.cz,vypadá,že by tomu mohli rozumnět.

Bohouš


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Wolfg
583 příspěvků 13.01.10 10:35
kámen

Kámen, milý Lemjé, je asi nejlepší a taky nejsnáz praskne, pokud je vystaven nerovnoměrnému ohřevu - ohni. Firmy toho moc nakecají, jen aby se dostaly do Tvé šrajtofle. Asi před dvěma dny, jsem se zmínil k receptu, myslím, bramborové placky, ale teď mi napadá tavený čedič. Vyrábějí se z něj dlaždice větší tloušťky a správná firma Ti prodá jen jednu. Je zdravotně nezávadnej a lze ho dělit kotoučem z SK na požadovaný rozměr. Pečeně na kameni je skutečná lahoda, nejen maso, zvlášť kuřecí, ale i karboše. Dobrou chuť nemusím přát, přijde sama


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz