Pečící-grilovací kámen

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Lemieux  13.01.10 10:17
Pečící-grilovací kámen

Dobrý den,

zkoušel zde někdo tzv.pečící kámen?Prý jsou pokrmy dělané na kameni hodně,hodně dobrý a zároveň zdravý.Musí to být prý ale nějaký speciální typ kamene,ty obyčejné myslím,že žulové praskají.Našel jsem firmu na www.stonefire.cz,vypadá,že by tomu mohli rozumnět.

Bohouš


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Manana
1515 příspěvků 13.01.10 10:43
comal

Na západě se tomu říká příprava na comalu (z jazyka nahua), nebo na xamach (maysky), což je příprava na plochém kameni nebo keramické desce, nebo na litinovém tálu.

Více se dozvíš na mé stránce http://www.manana.cz , kde si zadej výraz comal do vyhledávače vpravo nahoře. Jsou tam recepty, příprava, obrázky.

Zařízení na tuto přípravu se už prodává i u nás, většinou je to spojeno s možností přípravy raclette, kámen je nahoře, pod tím misky na raclette.

 
gmp
1603 příspěvků 13.01.10 12:37
reklama

Něco mi říká, že by synek propagující firmu stonefire měl sáhnout do peněženky a řádně pepíčkovi zaplatit za reklamu na těchto stránkách.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz