Nemáte nekdo recept na dobrou pastiku? Nejradeji z veprových jater, ale
muze být i jiná. Muj starý recept je uz hodne okoukaný a chtelo by to neco
nového. Predem díky.
Linda
Pastika
jsem dnes pro Tebe Lindo napsala, obojí vyzkoušené. Mám jich ještě několik (máš-li zájem, tak dej vědět), ale také se podívej do receptů Labužníka, je jich tam dost a různých. Zdraví Bábi.
Recepty urcite vyzkousím, vypadají oba dva moc dobre - díky. Zkousela jste nekdy jíst pastiku teplou nebo vlaznou. Stáva se krásne vsákne do chleba a je to proste mnamky. Vrele doporucuju, doma to má vetsí úspech nez jenom vyndat pastiku z lednice a namazat.
u nás máme rádi, poměrně často nějakou vyrábím a to ze všeho
možného. Mám moc ráda ty paštiky, co nejsou úplně hladké a spíš se
krájí, než mažou, no a pak paštiky zapečené v těstě, ke kterým se
podává nějaká omáčka jako je na př. Cumberland. Udělalas mně chutě
tím, jak jsi zpodobnila tu vsáknutou..... No hlavně můj manžel dobře zná,
jak chutná horká paštika a její šťáva, protože si ¨potaji¨ namáčí
chleba, kdykoliv nějaká paštika opustí troubu. Lindo, prosím Tě, napiš
nám ten Tvůj ¨okoukaný¨ recept, protože možná, že pro nás Labužníky
to bude recept nový.
Ráda bych Tě požádala, abys mě tykala!!! Přeji Ti pěkný den. Bábi.
Pokud jsi nevyzkousela recept na „Moravskou domaci pastiku“, tak Ti ho doporucuji zkusit. Je moc dobra. Recept najdes v kategorii receptu KONZERVACE. Mej se hezky