Prosím o radu. Pekla jsem včera tyto tyčinky - cukr, bílky, mleté
ořechy… Udělala jsem ještě na to bílou polevu a dále se to mělo sušit
při 70 stupňích. Sušila jsem asi hodinu, teď je mám v krabici, nejsou
vůbec špatné, dají se jíst už teď. Ale není to špatně? Neměly by se
sušit déle? Třeba do ztvrdnutí?
Ne, fakt, já nevím.
Děkuji
Sylvie
Pařížské tyčinky - doba sušení
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Pařížské tyčinky - doba sušení
keď som ešte piekla,
tak som ich normálne upiekla pri miernej teplote, asi ako pusinky.Oni stvrdnú, ale po uležaní zase zmäknú, tento postup je podľa babičky môjo bývalého. Zdraví Dana.
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie