Pařížské tyčinky - doba sušení

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Sylvie
2302 příspěvků 08.12.08 07:35
Pařížské tyčinky - doba sušení

Prosím o radu. Pekla jsem včera tyto tyčinky - cukr, bílky, mleté ořechy… Udělala jsem ještě na to bílou polevu a dále se to mělo sušit při 70 stupňích. Sušila jsem asi hodinu, teď je mám v krabici, nejsou vůbec špatné, dají se jíst už teď. Ale není to špatně? Neměly by se sušit déle? Třeba do ztvrdnutí? :-)
Ne, fakt, já nevím.
Děkuji
 Sylvie


Reklama


Reklama

Reakce:
 
svato
1417 příspěvků 08.12.08 10:34
keď som ešte piekla,

tak som ich normálne upiekla pri miernej teplote, asi ako pusinky.Oni stvrdnú, ale po uležaní zase zmäknú, tento postup je podľa babičky môjo bývalého. Zdraví Dana.

 
Sylvie
2302 příspěvků 08.12.08 11:19
?

Dano, děkuji Ti za odpověď. Jen otázka. Jak asi dlouho trvá to sušení?
 Sylvie

 
svato
1417 příspěvků 08.12.08 12:02
...

kým tá poleva málilinko zhnedne, doslova ako pusinky

 
Sylvie
2302 příspěvků 08.12.08 13:07
Jóó

Tak to mám správně. Su prostě jednička. :-) Díky

 
anickav
2904 příspěvků 08.12.08 15:50
Ty si ako

tá fialenka…
Príjemné pečenie Ti želám…ja mám ešte času dosť!

 
andyw
91 příspěvků 09.12.08 11:09
výborný recept

http://raduzyrecepty.com/…rove-bananky


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz