omacky s jogurtem nebo zakys. smetanou

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
rokia
3 příspěvky 02.09.04 15:36
omacky s jogurtem nebo zakys. smetanou

pomoc, potrebuji poradit, vzdy kdyz do omacky pridam jogurt tak se mi vsechno zdrcne na hrudky. Co delam spatne?

Reakce:
 
penda
4752 příspěvků 02.09.04 16:20
rokie,

před přidáním jogurtu zkus stáhnout omáčku z plotny, důkladně promíchej a za stálého míchání už potom jen omáčku ohřej, ale nevař!…a někde jsem vyčetla, že prý se omáčka ani polévka nesrazí (smetanová), když před přidáním smetany (i kyselé), tuto smetanu osladíme…zkus to s jogurtem…

 
rokia
3 příspěvky 02.09.04 17:19
mila pendo

dekuji moc za radu, urcite vyzkousim

 
esk
124 příspěvků 03.09.04 19:14
škrob

Taky se dá v přidávané smetaně rozmíchat trošku škrobu, pak prý se taky nesrazí. (Ale nezkoušela jsem to, jen četla.)

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz