pomoc, potrebuji poradit, vzdy kdyz do omacky pridam jogurt tak se mi vsechno zdrcne na hrudky. Co delam spatne?
omacky s jogurtem nebo zakys. smetanou
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
rokie,
před přidáním jogurtu zkus stáhnout omáčku z plotny, důkladně promíchej a za stálého míchání už potom jen omáčku ohřej, ale nevař!…a někde jsem vyčetla, že prý se omáčka ani polévka nesrazí (smetanová), když před přidáním smetany (i kyselé), tuto smetanu osladíme…zkus to s jogurtem…
škrob
Taky se dá v přidávané smetaně rozmíchat trošku škrobu, pak prý se taky nesrazí. (Ale nezkoušela jsem to, jen četla.)
Další podobná témata podle názvu
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
