Olivova kucharka je neco o co by si kazdy milovnik oliv mel napsat Jeziskovi. Pojednava o sirokem vyuziti oliv a olivoveho oleje. Blizsi ochutnavku muzete uskutecnit primo tady .
Olivova kucharka - prave vysla
Jen upozorňuji, že je to další kniha od Jarky7 - Jaruny7. Je to pěkné předvánoční počtení!
Za nás autorky všem Labužníkům děkuji již za to, že si našeho
snažení všimli. Přes jisté, vámi okamžitě poznané, nedostatky věřím,
že tato knížka udělá radost pod stromečkem. Tížil nás strašně čas a
hrozilo, že vyjde až v lednu, to by už nebylo ono.
Všem, i za věcnou kritiku děkuje a hezké svátky přeje Jarka7 (i Jaruna7-
toto jméno vzniklo mojí neznalostí a zmatkařením na serveru.)
chtela bych podotknout, ze Olivova kucharka neni jen kniha s recepty, ale
najdete zde i mnoho povidani, rady i informace (nejen kulinarske , ale
i kosmeticke, zdravotni…), pekne fotografie, kucharuv lexikon...........
Tak vam preji hezke cteni a dobrou chut
mnoho receptu v teto knize je vyzkousenych! Olivy a olivovy olej se v nasich domacnostech zabydlel uz davno a tak zkusenosti mame bohate.
nepochybujem o kvalite knihy od autoriek tolkych receptov na Labuznikovi, ale vysvetli mi:
Jeste dodatek,
mnoho receptu v teto knize je vyzkousenych! Olivy a olivovy olej se v nasich
domacnostech zabydlel uz davno a tak zkusenosti mame bohate.
to znamena, ze v knihe su aj recepty, ktore nikto z autorov neskusal??
dik.
co nebylo uvareno u nas, bylo uvareno a ochutnano ve studiu. A take spousta receptu pochazi z domacnosti nasich pratel, takze muzu rict VYZKOUSENO.
Tak ja jdu teda ted neco kuratkoveho z Olivove kucharky vyzkouset, a jestli se mi to nepovede, tak beda beda
Varila jsem kureci prsa s mandlemi a povedlo se. S opecenyni rybizovymi rajcatky a ryzi (doporucena priloha) nemela chybu. Jedinou vadou bylo, ze mi pes sezral ty mandle, ktere jsem pracne oloupala, a ja je musela nahradit vlasskymi orechy, ale za to autorky nemuzou. Uz se tesim na dalsi jidla z tehle kucharky.
jsem ji měla v ruce (Ježíšku, všimnul sis???), je opravdu vydařená a jistě dala všem autorkám spoustu práce. Působí moc příjemně, rozhodně ne jako sbírka pokoutně opsaných a nevyzkoušených receptů.
Když si kupuju nějakou novou kuchařku, hledám, jestli mě v ní zaujme a přiměje k vyzkoušení aspoň pět receptů (nevím, jak jsem na tohle číslo přišla, prostě se mi to takhle líbí) nebo jestli se v ní něco zajímavého dozvím. A tahle knížka rozhodně prošla schvalovacím procesem …
Navíc monotematické kuchařky poslední dobou dost frčí a já jako ženská občas potřebuju jít s dobou.
Florentýnko, díky za názor . Máš pravdu, že jsme kuchařce věnovaly
spoustu času, mimo jiné celé prázdniny a potom ještě hodiny a hodiny při
korekturách, výběru fotek, doplňování textů, finálních úpravách, atd.
Myslím, že to trochu znáš .
V pondělí jsem dala Olivovou kuchařku Dadalovi, byl pěkně překvapený a
udělala jsem mu radost. Byla jsem u něj na mejdanu (viz můj deníček), to
bylo moc fajn předvánoční posezení .
Všem labužnicím i labužníkům přeji krásné svátky a vše dobré
v novém roce 2007
jedním slovem díky…Olivovou kuchařku jsem zakoupila nejen sobě, ale i dceři, která je více v tomto směru zaměřená. Jen nevím, kde začít…protože co recept…to vynikající chuť a hlavně pro nás všechny, ženy i muže …lehké a jednoduché vaření…
díky za nabídku, ale myslím, že recepty jsou nejen vynikající, ale i srozumitelně napsané. A víš na co se nejvíce těším…na plněné olivy mandlemi a paprikou s mírně prorostlou anglickou slaninkou …atd, ale to bych Ti tu přepsala celou Olivovou kuchařku. Budu Vám konkurovat, protože každý můj pokus z této knížky nafotím.
zde si muzete precist neco zajimaveho o jedne labuznici
http://dadala.hyperlinx.cz/…str0056.html
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz