Mám malé dítko a nastalo období šťáviček, jaký odšťavňovač si mám koupit. Prosím poraďte. Díky
Odšťavňovač
Nechci kazit nadšení, ale odšťavňovač jsem kdysi měla (byl to dar) a zase poslala dále. Podle mého názoru je to opět krám který se dvakrát použije a potom jen překáží. Doba kdy dítě potřebuje vše cezené a mixované je poměrně krátká a vymačkat pomeranč pomocí plastikového mačkátka není velká práce. A jakmile se naučí přežvykovat, proč mu nedat kousek celého ovoce? Polovina populace v moderním světě trpí zácpou a moje teorie je že se všechno jí oloupané, vybělené, nebo jinak předem zpracované a do zažívacího traktu se nedostane dostatek tříslovin. Moje roční vnučka jí celé jablko a vůbec jí to nevadí.
My měli doma z Bulharska takovou „odstředivku“. A jeden čas jsme ji docela dost používali. Před pár lety jsem dostala od tchýně odšťavňovač, kdy jsem nevěděla v které nádobě je šťáva a v které odpad-prostě hrůza. Šťávy málo, odpadu hodně. Zřejmě byl někde v akci. Mám ho od té doby ve sklepě. Takže pokud už budete nějaký kupovat, dávejte si pozor a určitě bych ho kupovala u odborníků (ne v supermarketu)
Hodně záleží na tom, kolik chcete investovat a jak dlouho chcete, aby vám vydržel. Také na jaký typ především chcete odšťavňovač. My máme doma odšťavňovač Kuvings. Je opravdu spolehlivý, odšťavní vše.
Kuvings je výborná investice, která se vyplatí. Já ho mám také i rodiče. Chválím provedení samotného ošťavnovače.
My jsme dali na doporučení a koupili jsme nejnovější Kuvings. Je výborný, lehce zpracovává ovoce, odpad je suchý prost super.
Před týdnem jsem na Heuréce četla rozčilenou recenzi - šnekový odšťavňovač za 2500, u kterého bylo uvedené, že zvládne mrkev, se při mrkvi doslova rozpadl na kusy. Aniž bych tady mrskala značkama, zkuste někdy přemýšlet, jestli ty různé pseudoznačky spotřebičů a lákavě nízké ceny neznamenají jen další nefunkční krám do bytu…
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz