Odpoved Babi na prispevek ze dne 23. 4

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Pampeliska191
1075 příspěvků 25.05.02 19:50
Odpoved Babi na prispevek ze dne 23. 4

Ahoj Babi. Ted jsem se vratila z delsi dovolene. Urcite na nikoho z vas nezapominam- ba spise naopak. Mate-li zajem rada se podelim o dalsi me recepty. Ale priznam se, ze ted tvrde pracuji na mem hubnuti se zdravou vyzivou. Urcite vite co to pro mne znamena, nevyzkouset vami nabizene tak dobre recepty. Jen co se trochu vzpamatuji z dovolene, urcite se ozvu. Pokud budes mit zajem o podrobnejsi informace o octove kure, napis mne mail a rada Ti poslu vice informaci. Neodvazim se to psat prez forum Labuznika, nebo je spousta lidi, kteri by mozna nemeli zajem to cist. Nerada bych pak cetla nejake velmi navhodne kriticke poznamky. Zatim ahoj


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Labužník kopretinkaa
9 příspěvků 03.06.02 03:20
...

Milá Pampeliško, doufám, že jsi hezky vydovolenkovaná a připravená na posílání mňam receptíků na Labužníka. Já si myslím, že o octové kůře bys to sem klidně mohla napsat, protože spoustu z nás holek, které chceme nějaké to kilečko shodit to zajímá. Jestli někdo nemá zájem to číst tak přeci nemusí ne? Je škoda nechávat si to pro sebe. Jablečný ocet opravu výrazně přispívá při dietě i při očišťování organismu. Tak nebuď sobec a napiš nám sem všechno co víš my si rády počtem

 
Labužník Zuzik
286 příspěvků 03.06.02 22:53
...

Přidávám se k prosbě o informace o octové kůře - určitě je nás víc, kdo by si to rád přečetl a vyzkoušel.

 
Pampeliska191
1075 příspěvků 04.06.02 01:10
Jarvisuv napoj

V cem spociva tajemstvi jablecneho octa?

Jablecny ocet, ktery lze v obchode koupit i jako ovocny ocet, se v soucasnosti vychvaluje v mnoha priruckach. Nejrozsirenejsi druhy octa je vsak ocet vinny a jablecny, zrejme kvuli cenove vyhodne vyrobe. Pro pripravu jidel a zakladniho napoje bychom vsak meli pouzivat ocet z celych, cerstvych, dozralych jablek, zachovavajicci vsechny cenne latky obsazene v techto plodech, ktere pozname podle prirodni zakalene barvy. Takovy kvalitni ocet nabizeji vsechny prodejny biopotravin a zdrave vyzivy. Casto se vsak zpracovavanim slupek a jadrincu, nebo nahnilych jablek, vyrabi svetly tovarni ocet, ktery je taky mnohem levnejsi. Takovy ocet se spis hodi pro vnejsi pouziti ( koupele, omyvani tela) a na nakladani.
Jablecny ocet se v posledni dobe stal velmi oblibeny u prirodnich lecitelu.
Zjistilo se, ze lide s nadvahou, zejmena diabetici, pocituji pri jidle mensi chut na sladkosti a slozene sacharidy ( napr. testoviny), kdyz predtim uzili jablecny ocet. Predpoklada se, ze kyselina octova brzdi, nebo i zcela blokuje nektere hormony, ktere davaji signal, k vetsimu prijmu potravy.
Jablecny ocet podporuje odbouravani tuku. Je to prirodni lecivo, ale musi se taky uzivat s rozumem.Vic, nemusi znamenat lepe!!!
Za:,–(ne nespravne by bylo spolehat se pri odbouravani za leta nastradane nadvahy, jenom na jablecny ocet.

Zakladni napoj s jablecnym octem se nove nazyva JARVISUV NAPOJ, podle americkeho lekare, ktery prispel ke znovuobjeveni jablecneho octa, jako mnohostranne pouzitelneho prirodniho leciva.
Sklada se z:

1 sklenice cerstve vody
2 cajove lzicky jablecneho octa
2 cajove lzicky vceliho medu

Dobre promichat a pit pred snidani. Behem oddtucnovaci kury se tento napoj muze uzivat az 3× denne, nejlepe vzdy asi 20 minut pred jidlem. Prednost dejte pramenite vode bez bublinek.
Pravidelnym uzivanim tohoto zakladniho napoje s jablecnym octem po delsi dobu (5-6 tydnu) se jiz mnohokrat osvedcilo a vyvolalo pozitivni zmeny. Pri uzivani pred jidlem tlumi tento zakladni napoj nejen chut k jidlu, ale take priznive ovlivnuje travici organy az po jednotlive bunky a rozproudi metabolicke procesy.

 
Pampeliska191
1075 příspěvků 04.06.02 02:42
Omluva

Omlouvam se za chybu mnou zpusobenou v zaslanem prispevku v Jarvis. napoji, ktery se mne podarilo nestastnou nahodou vytisknout 2× za sebou. Prosim Pepicka o jeho vymazani. Dekuji


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz