Náhodou jsem dnes v Praze objevila v knihkupectví Černá labuť (vedle obchodního domu Bílá labuť) třetí díl kuchařky Jamie Olivera. Dále mají také nové vydání Řecké kuchyně od Marthy Elefteriadu (vydavatelství Ikar).
Nové knihy
název si nepamatuji. Já jsem ji zatím nekoupila a chystám se k tomu. Včera večer jsem koukala na internetová knihkupectví, že to napíši na Labužníka podle toho, ale nikde jsem zatím nic v nabídce (ani připravované) nenašla. Kouknu se znova v nějakém knihkupectví a doplním název.
a ostatni labuznici PROSIIIIIM, jak sehnat kucharku od Marthy Elefteriadu - Recka kuchyne? Kazdou moji v navstevu v CR shanim tuto kucharku, ale marne. Koukala jsem uz i na webove stranky, kde bych vydavatelstvi Ikar mohla najit, ale take marne. Sbiram kucharky a o tuto kucharku mam velky zajem. Mohla by mi prosim nejaka dobra duse z labuzniku nejak pomoci? Jenko, nevis, zda by mi z toho knihkupectvi tu kucharku neposlali? Samozrejme, veskere uhrady bych zaplatila. Za kazdou informaci, kde tuto kucharku sehnat budu moc vdecna. Predem dekuji.
kuchařku jsem viděla v malinkatém knihkupectví v Praze, na nám. bratří Synků. Pokud bys měla opravdu zájem, můžu ti ji koupit…
mockrat Ti dekuji za e-mail a za Tvoji pomoc. Na e-mail jsem odepsala, doufam, ze jej dostanes.
dekuji moc za velkou ochotu, ale recka kucharka, je uz pro mne koupena a poputuje za ocean.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz