Norský karamelizovaný kozí sýr

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
iva 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 17.03.11 20:13
Norský karamelizovaný kozí sýr

ví někdo z labužníků, jak tento sýr zužitkovat kromě konzumace plátků za studena?
Na obalu je ještě napsáno Gudbrandsdalsost a že je to norská specialita. Je moc dobrý, ale mám ho ještě 800 g :think: Prý se běžně jí na plátcích Knäckebrotu pomazaný jakousi trpkou žlutou marmaládou (snad kdoule?).


Reklama


Reklama

Reakce:
 
di
2451 příspěvků 17.03.11 20:28

My barbaři jsme to snědli jen tak, samozřejmě, že po částech. Ale jsem neznalec, určitě někdo zkušenější poradí.

 
Wolfg
583 příspěvků 17.03.11 21:12
Hjutron

Ve Skandinávii rostou divoce v lesích žluté maliny - hjutron (hallon = maliny). Marmeláda z nich sice není nic zvláštního, ale teplá se nalévá na zmrzlinu a to už jde


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz