Nízkoteplotní - šetrné - pečení masa

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Labužník jasmine02
120 příspěvků 01.04.06 20:35
Nízkoteplotní - šetrné - pečení masa

Máte někdo zkušenosti s nízkoteplotním pečením masa v domácnosti? V restauracích na to mají konvektomety. Ale doma? (Několik hodin, třeba přes noc, při teplotě okolo 60 C). Jsou na to nějaké recepty?

Reakce:
 
penda
4752 příspěvků 01.04.06 21:16
Jasmine,

jsou tu dva recepty od dorsche:
Noční variace
Maso přes noc

 
Labužník jasmine02
120 příspěvků 02.04.06 12:23
...

Díky Vladko, jak se ti to povedlo v labužníku vyhledat? Asi už máš ten vyhledávač v hlavě :-) Napasla jsem ještě komentář k receptu Maso přes noc, tak se kdyžtak koukni.

 
penda
4752 příspěvků 02.04.06 13:24
Jasmine,

kousek vedle na diskuzi se o tom jednom masu dorsche nedávno mluvilo (a prakticky mluví pořád) a navíc dorsch se tímto receptem na Labužníka zapsal, čili ti, kdo tu při vkládání tohoto receptu byli přítomni, mají ho v živé paměti, pak už není problém ho najít. ;o)

 Váš příspěvek
Další témata z kategorie

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz