Nízkoteplotní - šetrné - pečení masa

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Labužník jasmine02
120 příspěvků 1.4.06 20:35
Nízkoteplotní - šetrné - pečení masa

Máte někdo zkušenosti s nízkoteplotním pečením masa v domácnosti? V restauracích na to mají konvektomety. Ale doma? (Několik hodin, třeba přes noc, při teplotě okolo 60 C). Jsou na to nějaké recepty?

Reakce:
penda
4751 příspěvků 1.4.06 21:16
Jasmine,

jsou tu dva recepty od dorsche:
Noční variace
Maso přes noc

Labužník jasmine02
120 příspěvků 2.4.06 12:23
...

Díky Vladko, jak se ti to povedlo v labužníku vyhledat? Asi už máš ten vyhledávač v hlavě :-) Napasla jsem ještě komentář k receptu Maso přes noc, tak se kdyžtak koukni.

penda
4751 příspěvků 2.4.06 13:24
Jasmine,

kousek vedle na diskuzi se o tom jednom masu dorsche nedávno mluvilo (a prakticky mluví pořád) a navíc dorsch se tímto receptem na Labužníka zapsal, čili ti, kdo tu při vkládání tohoto receptu byli přítomni, mají ho v živé paměti, pak už není problém ho najít. ;o)

Váš příspěvek
Další témata z kategorie

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz