Máte někdo zkušenosti s nízkoteplotním pečením masa v domácnosti? V restauracích na to mají konvektomety. Ale doma? (Několik hodin, třeba přes noc, při teplotě okolo 60 C). Jsou na to nějaké recepty?
Nízkoteplotní - šetrné - pečení masa
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
...
Díky Vladko, jak se ti to povedlo v labužníku vyhledat? Asi už máš ten
vyhledávač v hlavě Napasla jsem ještě komentář k receptu Maso
přes noc, tak se kdyžtak koukni.
Jasmine,
kousek vedle na diskuzi se o tom jednom masu dorsche nedávno mluvilo (a prakticky mluví pořád) a navíc dorsch se tímto receptem na Labužníka zapsal, čili ti, kdo tu při vkládání tohoto receptu byli přítomni, mají ho v živé paměti, pak už není problém ho najít. ;o)
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
