Dostala jsem krásnou domácí pekáru nerezovou kenwood BM350,má 16 programů a ráda bych se zeptala jak se v ní dělá sekaná.Je k ní sice knha s recepty a dokonce i cédéčko s více recepty a dokonce v češtině,ale o sekané ani zmínka.Děkuji Šárka.Ps: jinak chleba je tam skvělý a celá příprava trvá asi 5-10 minut i s úlidem a pak už jen čekat na chlebíček.Navíc ten chlebíček dlouho vydrží a vlastně je i velice levný.
Nerezová domácí pekárna
… dej do pekárny vše co je potřebné na sekanou, strouhanky nebo máčených rohlíků méně než obvykle. Zapni program „výroba těsta“, nech ho proběhnout, ale jen proces míchání. Vyndej háky. Poté přepni na program „pečení“. Nech ho proběhnout až do konce. Sekaná je spíše dušená, ne tedy tradičně pečená s kůrčičkou. Pokud chceš na povrchu kůrčičku, tak dej nádobu s upečenou sekanou asi na 15 minut do trouby třeba pod gril nebo zapni vrchní ohřev.
Je to vyzkoušený postup, vyšel v jakémsi časopise s křížovkami zaměřenými na problematiku domácí pekárna.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
