Nerezová domácí pekárna

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Labužník sarka_k02
2 příspěvky 18.11.07 08:22
Nerezová domácí pekárna

Dostala jsem krásnou domácí pekáru nerezovou kenwood BM350,má 16 programů a ráda bych se zeptala jak se v ní dělá sekaná.Je k ní sice knha s recepty a dokonce i cédéčko s více recepty a dokonce v češtině,ale o sekané ani zmínka.Děkuji Šárka.Ps: jinak chleba je tam skvělý a celá příprava trvá asi 5-10 minut i s úlidem a pak už jen čekat na chlebíček.Navíc ten chlebíček dlouho vydrží a vlastně je i velice levný.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Labužník housenka02
609 příspěvků 18.11.07 13:59
sarko.k

… dej do pekárny vše co je potřebné na sekanou, strouhanky nebo máčených rohlíků méně než obvykle. Zapni program „výroba těsta“, nech ho proběhnout, ale jen proces míchání. Vyndej háky. Poté přepni na program „pečení“. Nech ho proběhnout až do konce. Sekaná je spíše dušená, ne tedy tradičně pečená s kůrčičkou. Pokud chceš na povrchu kůrčičku, tak dej nádobu s upečenou sekanou asi na 15 minut do trouby třeba pod gril nebo zapni vrchní ohřev.

Je to vyzkoušený postup, vyšel v jakémsi časopise s křížovkami zaměřenými na problematiku domácí pekárna.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz