na kremy, naplne, na jemne pecivo a cukrovi a na listove testo!
Nepouzivejte nikdy olivovy olej
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
mp...
já jen vím, že není vhodný na smažení, protože se ničí jeho aroma, ale jiný zdroj uvádí, že na mírné smažení se použít může, čili ke smažení na nízkém tepelném stupni…a přemýšlím, proč se nesmí uvádět v pečivu, jak píše Pam…možná kvůli tomu aroma, které by možná přešlo na pečivo…
No, já nevím.....
ale na vyjmenované dobroty bych nepoužila asi žádný olej…
Spíše máslo, Heru, ztužený tuk…
Ale tekutý olivový ani žádný jiný olej neeee........
Nepoužívejte nikdy olivový olej
Také bych ráda věděla proč. Tady se kromě listového těsta z tradičního másla prodává také listové těsto s olejem. Zřejmě pro ty co si myslí že je to zdravějši. A výraznou chuť má jen panenský olivový olej z prvního nebo druhého lisování. Další jsou bez chuti a bez zápachu.
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie