Nejen masala

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
wydra  09.11.11 13:51
Masala aj.

prosim znalce a labuznice, zijici v Indii, o radu, do jakych jidel se hodi masaly a koreni, ktere jsem si v Indii koupila, byvsi milovnici ruznych koreni :mrgreen: dekuju ! _____________­_________
CHANA masala
SABJI masala
CHHOLE masala
PAV BHAJI masala
KITCHEN KING
RASAM _____________­______________


Reklama


Reklama

Reakce:
 
ssalonis
61 příspěvků 10.11.11 05:59

Chana masala sa hodi na vsetky jedla s cicerom..chana alebo chole je cicer. Napr. tu miesto garam masala Masala Channe

Sabji masala je na dochutenie hocijakej zeleniny.

Chole masala je to iste ako Chana masala, teda na cicer.

Pav bhaji masala je na pripravu konkretneho jedla Pav bhaji, ktore sa predava v Indii na ulici, ale aj v restikach Pav Bhaji

Kitchen king masala sa moze pridavat na dochutenie kari napr. kde ja pisem v recepte na kari garam masala, tam mozes pouzit toto.

Rasam je zasa konkretne jedlo a toto korenie sa pouziva na jeho ochutenie Rasam

 
wydra  10.11.11 07:17
ssalonis,

dik za skvelou odpoved ! :potlesk:

 
ssalonis
61 příspěvků 10.11.11 14:17

:-) za malicko


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz