Před nedávnem jsem dostal skleničku s tímto zajímavým obsahem (když
tam jsou houby (a to je jediné slovo, které jsem z názvu uměl
přeložit…hihi), tak to musí být zajímavé) - Crema di Funghi Porcini con
Tartufo. A protože to nechci jen tak zbůhdarma otevřít a zlikvidovat, tak
se Vás chci doptat, zda s touto „potravinou“ máte zkušeností a jak to
konzumujete
Něco jsem dostal...
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Něco jsem dostal...
Ivo,
je to hříbkový krém s lanýži. Dost velká vzácnost na to, aby se snědl jen tak. Spíš tak lžičku k dobrým těstovinám ap.
...
Kdyz delame nejaky svatecni obed, ci veceri, jako predkrm se dela nekolik typu chlebicku (tzv. crostini) Jeden z nich je platek veky, potreny timto kremem. Do testovin je toho skoda. Nechte si chutnat!!!!!! - Sona
...
Ivo, dodatečně přeju k narozeninám, ale tu skleničku Ti nepřeju, tu Ti závidím. Nedávno jsme si za drahý peníz objednali přes net dva malinké lanýže a chodili jsem se na ně dívat do obývací stěny přes vitrínku. A vždycky jsme (to jsme měli domluvené) před návštěvou nadávali, kdo zase sežral všechny lanýže, že tu zas zbyla jenom jedna sklenička…
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie