Naložený smažený králík.

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
ocal
31 příspěvků 26.11.06 09:32
Naložený smažený králík.

Odblaněné ,vykostěné a naporcované králičí maso vložíme do této marinády 200ml citr.šťávy,3cibule na jemno nakrájet,nakrájená na jemno nať z celeru a petržele,rozmačkané 3 bobkové listy,sůl,pepř a trošku vody.Vše jemně promícháme v nádobě,aby maso bylo ponořené,případně zatěžkáme.Nacháme odležet přes noc.Před pečením očistíme maso od marinády.Pečeme jako klasické řízky v trojobalu(mouka,vejce,strouhanka.)Vhodná příloha šťouchané brambory a zeleninový salát.Vřele doporučuji . Ocal.

Reakce:
marmelada
1642 příspěvků 26.11.06 10:25
Ocale

Možná by bylo lepší vložit recept do receptů. Tady je kategorie, pokud nějaký recept potřebuješ získat.
Ten recept vypadá zajímavě a je škoda, aby zapadl tady v dískusi.
Jestli nevíš jak na to, tak tedy - recepty, vložit nový recept… . taky není od věci si přečíst článek : Jak psát recepty, odkaz na něj najdeš u formuláře na vkládání receptů.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz