Nakládané papriky - recept.
letos v lednu jsem jedl super nakládané pariky křupavé. dělal to otec
jednoho kamaráda. Problém je v tom že pan Otec zemřel dřív než jsem se
stačil zeptat na to jak je dělal.
já je mám vždycka takové blátivé. on je měl ostré pevné a
křupavé…
Nakládané papriky
pro šťavnatost, křupavost a lepší chuť nakládaných okurek se
doporučuje je propíchnout po délce pletací jehlicí před jejich
naložením. Což to prubnout u paprik?…a většinou blátivost čehokoli
zavařeného (myslím na zeleninu) je způsobena buď přehnáním zavařovací
teploty či delší sterilací nebo delším ponecháním v horkém nálevu
…osobní zkušenost s konzervováním paprik nemám, ale recepty Ti klidně
mohu na labužníka poslat…přeji krásný víkend
od naší babči jsou opravdu vyhlášené. Zkus se podívat na AAA
Absolutně nejlepší…
To co každého zaujme je, že jsou krásně křupavé!
Třeba v receptu objevíš něco, co se hodí!
Dobou chuť!
že chceš plátkovou papriku…ona se paprika může nakládat i celá, víš?…třeba zrovna plněná zelím..nebo jen tak zasunutá jedna do druhé, která se pak používá jako polotovar pro dušené plněné papriky čímkoli…zkus ten recept od glamy, myslím, že budeš spokojený…a beraní rohy mají ve Fruits de France, kdybys na ně nemohl nikde natrefit…a objednat je lze i po netu…ale asi budou dražší záležitostí, než normálně z obchodu…
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
