Pokud budete mít cestu do Adamova, nechte si místo v žaludku a navštivte
nádražní restauraci. Doporučuji si ale raději dát jeden talíř pro dva,
protože ta porce je pro jednoho člověka naprosto nezvládnutelná… ovšem
chuťově to je božské, zvlášť kdo si potrpí na zeleninovou oblohu, bude
v sedmém nebi
nádražka v Adamově
Čili megatalíř s haldou většinou syrové zeleniny a nezvládnutelná porce? To se mi moc nelíbí, zaplaťpánbu ten trend ohromných porcí, které se buď nedají zvládnout, anebo dají, ale pak už se do strávníka nevejde ani pivo, ustupuje.
Já jsem skoro radši za takové porce než za úplný opak, načinčaný a lehce „umazaný“ talíř nějakou štávičkou se snítkou čehosi zeleného s jednou bramborou není zas nic pro mě…
Takové „načinčané pidiporce“ mají smysl, když mlsám tří- nebo
vícechodové menu v nějaké „lepší“ restauraci, což je v mém
případě velmi sváteční úkaz.
S postupujícím věkem docházím k tomu, že smyslem jídla není se
přežrat.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
