Nádobí vhodné do restaurace

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Merylaska
23 příspěvků 11.05.07 17:15
Nádobí vhodné do restaurace

Prosím o radu,jestli můžete doporučit nějaký typ nádobí pro menší,takovou lidovou restauraci.Vaří se tam přibližně 30 -40 meníček,gu­láše,bramborá­ky,smažené řízky a sýry a v menší míře minutky.Jde mi hlavně o to,aby se v nádobí nepřipalovalo­.Majitel nemá mnoho financí a neví,jestli dát přednost smaltovanému nádobí,nebo levnějšímu nerezu.Nemá moc zkušeností.O pán­vích se tady už psalo,tak si diskuzi vyhledám.Já si myslím,že by neměl na nádobí moc šetřit a koupit pořádné hrnce a kastroly.A taky musí vybrat plynový sporák.Tak uvítám Vaše rady,zkušenosti a doporučení.Dě­kuji moc.





Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!



 Váš příspěvek


 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru


Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz