mrazenie maslového krému

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Labužník gabika
117 příspěvků 19.03.08 12:10
mrazenie maslového krému

asi to nedávam do správnej diskusie a možno sa o tom už na Labužníkovi aj hovorilo, ale prosím o radu.....

…ostal my dosť značný zbytok klasického maslového krému (Hera, cukor, puding zo Zlatého klasu).
Môžem ho zamraziť? Ako potom postupovať keď ho budem chcieť použiť na nejakú rýchlu roládu, aby sa mi nezrazil.....­...(šak potom akoby som našla ) Ďakujem


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Labužník gabika
117 příspěvků 19.03.08 12:14
...

my
ostal mi

 
sigrid
272 příspěvků 19.03.08 21:23
raději nemrazit

šlehané krémy jsou citlivé na změnu teploty a rády se sráží

 
snezenka
109 příspěvků 21.03.08 12:25
já jsem měla

máslový krém (máslo, uvařené salko) v mražáku asi 2 měsíce a přežil to v pohodě :-)

 
iva 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 22.03.08 18:12
raději nemrazit

škrob, kterým vlastně pudinkový prášek je, nesnáší mráz. Obávám se, že by se ti krém po rozmražení roztekl.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz