měla jsem s ní ty nejlepší zkušenosti na pečení vánočního cukroví, už loni jsem na ni nikde nenarazila a letos taky ne. Neviděl jste ji v obchodech někdo ?
Mouka Zlatka
je sortimentem firmy PENAM Brno, ale jejich stránky nějak extra moc
nefungují, načte se jen hlavní stránka a nikam jinam mne to moc nepustí,
tak nevím, zda je chyba jen na mém přijímači ;o). Ale v googlu je vidět
aspoň telefonní a faxové spojení na ně, tak se můžeš zeptat, kde všude
mají svoje prodejny.
Tel.: 545 518 111 Fax.: 545 518 141
Já jsem ji viděla v Kauflandu a taky u nás v Olomouci v Ternu. Je sice dražší, ale mají ji na pultech.
jak už informovala Pekařka, je Zlatka ve stabilním sortimentu Kauflandu v Olomouci. Souhlasím s Tebou, že je to mouka, na kterou se dá vždy spolehnout, takže vánoční cukroví jedině ze Zlatky, když už je v tom tolik práce. Stojí tady cca 10 Kč, což není žádná tragedie. Už jsem si ji nakoupila předem.
je pro mne objevem letošního roku. Ani já si ji nemohu vynachválit (pekla jsem z ní dorty i koláče), narazila jsem na ni rovněž jenom v Kauflandu. V Bille nic, v Albertu jakbysmet. To jsi mi teď připomněla, že bych se honem měla po ní začít zase pídit.
ji má i v Plzni, tudíž by mohla být po celé ČR. Jinak na balíčku bylo napsáno mouka Zlatka, a nad tím PENAM, což je výrobce.
Ahojky, tak na stránkách společnosti Penam je seznam podnikových prodejen, které se jmenují U Golema a je tam i vyobrazená mapka, pokud kliknete na některé z měst, vypíše Vám to i přesnou adresu prodejny a telefonní spojení. Musím se také přidat jako spokojená zákaznice, tato mouka se mi osvědčila a navíc v ní nikdy nenajdu červy, jako se mi to stává u jiných mouk:-).
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz