Módní či prastaré ingredience.

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
majkl1
15 příspěvků 05.09.15 23:36
Módní či prastaré ingredience.

Tak vám nevím. Miluji maso, ať už hovězí či vepřové, upravené na zeleném pepři. Potíž je v tom, že potřebujete ten nakládaný, měkký. A jaksi není. I hledal jsem na těchto stánkách našel jeden pseudorecept, jak naložit ten tvrdý a jinak spoustu moudrých rad, jak se dá koupit v každém marketu. Inu nedá. Penny, Albert, Globus, Kaufland i přes přímý dotaz mínus. Není. Podobné to loni bylo s koprem. O šafránu nemluvě. Samozřejmě, dobrá hovězí polévka chutná i bez špetičky šafránu stejně dobře, ale té barvy nedocílíte. A jak se tak dívám na současně publikované recepty, museli byste vést alespoň 4 * restauraci. V každém je minimálně 5 komponent, které jsou nejen finančně nákladné a rychle podléhají zkáze. Takže vás 3 černé a 1 bílá oliva s kouskem mozarely a jedním lanýžem rychle přivede na mizinu a odpadový kontejner se bude radovat. Pan Šroubek měl jednoduchou metodu, jak otestovat nového zájemce o kuchmistra. Dal mu připravit ledvinky. A docela by mne zajímalo, jak by uspěli moderní „kuchaři“ s tak jednoduchým jídlem, jakým je lívanec či vdolek. Mám dojem, že něco nějak netento, jak by řekl Švejk a můj děda.


Reklama


Reklama

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz