Mistrovství ČR ve vaření kotlíkových gulášů

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Eleeen
1127 příspěvků 15.09.06 11:57
Mistrovství ČR ve vaření kotlíkových gulášů

ASI UŽ SE NEBUDETE MOCI PŘIHLÁSIT MEZI SOUTĚŽÍCÍ, ALE TŘEBA JE TO DOBRÝÝ TIP NA VÝLET. ..

JEN JAKO PŘEROVAČKA UPOZORŇUJI, ŽE V OKOLÍ VÝSTAVIŠTĚ NENÍ FUNKČNÍ ŽÁDNÉ VELKÉ PARKOVIŠTĚ A S PARKOVÁNÍM BUDE ASI PROBLÉM.
JÁ SE PRO VELKÉ PRACOVNÍ NASAZENÍ NA BRNĚNSKÉM VÝSTAVIŠTI, BOHUŽEL, PODÍVAT NEPŮJDU.

Mistrovství České republiky ve vaření kotlíkových gulášů

V rámci oslav 750. let města Přerova pořádají 16.9.2006 od 8.hodin PIVOVAR ZUBR, Kuchařské studio Luďka Bila, GASTROCENTRUM MORAVIA, Město PŘEROV, Výstaviště-Přerov.

V rámci oslav 750. let města Přerova
pořádají 16.9.2006 od 8.hodin
PIVOVAR ZUBR, Kuchařské studio Luďka Bila, GASTROCENTRUM MORAVIA, Město PŘEROV, Výstaviště-Přerov.
Mistrovství České republiky
ve vaření kotlíkových gulášů
(s mezinárodní účastí)
2.ročník
Soutěže o pohár Pivovaru ZUBR

Odborným garantem je AKC ČR SMS
Místo konání: Přerovské Výstaviště
Příjezd do areálu výstaviště zadní bránou.

Podmínky účasti: Soutěží dvojice (jeden kuchař vyučení není podmínkou + pomocník a topič).Uzávěrka přihlášek je 8.9.2006. Startovné za tým je 100,– Kč, hradí se při prezentaci.

Soutěžní úkol:

  • uvařit libovolný počet porcí guláše v kotlíku vytápěným ohněm
    (soutěžící si sám zajistí, kotlík, suroviny, dřevo na topení, stůl, pracovní pomůcky)
  • prezentace je od 7.00 přidělení místa
  • doba přípravy 5 hodiny
  • předem může být nakrájené maso, očištěná a omytá zelenina(ne nakrájená).
  • hodnotí se chuť guláše, práce a čistota na pracovišti, kreativita, nejlepší nápaditost
  • hodnotí se také výzdoba stánku
  • povinností je dát porotě dvě degustační porce, zůstatek si soutěžící mohou prodat ve vlastní režii a tím pokryjí své náklady. Za prodej si ručí soutěžící sám.

Pořadatel zajistí:

  • tekoucí pitnou vodou
  • označení vymezených prostor ,kde bude soutěžící vařit velikost cca 4×4m
  • 5-ti člennou degustační porotu (hodnotí práci, kreativitu, chuť- tajnou degustací )
  • 3 člennou technickou porotu ( hodnotí výzdobu stánku, práci na stánku, výdej gulášů)
  • potvrzení výběru telefonem nebo mailem
  • slavnostní vyhodnocení a odměnění nejlepších.
    Pokud chcete guláše prodávat je nutné mít stánek označený živnostenským listem, a také dodržovat vyhlášku 137/2004. Doporučujeme používat jednorázové umělohmotné nádobí.
    Mediální partneři akce:
    Svět Obchodu, www.gastronews.cz, www.gastromorava.cz, www.HORECAnews.
    Sponzoři akce:
    Retigo s.r.o., RMgastro, Frigoprima, Mlékárna Kunín, Commodity trading s.r.o. TRUMF, VÁHALA a spol.,Vitana,

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz