Dobrý den,
můžete se se mnou, prosím, podělit o své zkušenosti s použitím
mikrovolné trouby, která má mimo mikrovln i gril a horký vzduch?
Používáte kromě „vlnění“ i tyto funkce, popř. jejich kombinace?
Provedl jsem první pokus s grilováním podle návodu, kdy jsem krásnou
kotletu vložil na rošt a započal grilovat, ale po asi 10 minutách jsem ji
raději dodělal na grilu v el. troubě. Měl jsem obavy, aby maso nebylo moc
vysušené. V návodu totiž udávají vložit maso dovnitř, zvolit si dobu
gilování a zapnout gril. Tak nevím, jestli je vhodnější nechat gril
rozehřát pár minut bez masa, jak to bývá u grilů běžné a vrazit ho tam
až pak? Asi by to tak mělo být, ale v návodu to tak neuvádějí…
Pokud máte zkušenosti a můžete přidat i nějaké recepty k požití
těchto funkcí a jejich kombinací, uděláte mi radost až na kost.
Děkuji a přeji hezký den!
Padre