labužnící, byl tu recept na pečené maso, které se pro dosažení šťavnatosti před přípravou napíchalo slanou vodou, hledám, hledám, ale najít to nemůžu - poraďte prosím
maso napíchané slanou vodou
zda to byl přímo recept, ale o pár řádků dole „uzení“ se o napichování masa i bylinkovými roztoky píše.
nejsem si jistá, ale zkus hledat kuře. Myslím, že tam to bylo, nějaké grilované. A snad vkládala Tea63.
To jsem dávala - Česnekové kuře jinak - ale to je jen jeden konkrétní recept a nevím, jestli obecně platí, že maso křehne a je šťavnatější po napíchání slaným nálevem. Snad by k tomu věděl víc někdo, kdo maso udí, myslím, že to se nějak nakládá.
Kdyz si das search na „brine“ najdes spoustu receptu na vsechny druhy
masa. Ja si nedovedu predstavit krutu bez. Je sucha jak troud, asi to taky bude
tim, ze ja kruty nerad, no vlastne americky kruty, ty nase kdyz jsme bydleli
u Nymburka byly skvele. Az na ty broky. Nas tatik, kdyz mel ji zabit tak vzal
brokovnici a sestrelil ji ze stromu. Takze ted ani nevim jestli byly tak
skvele.
Jan
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
