Poradte, prosim, jak nejlepe upect maso na svickovou. Osolim, prospekuju, pecu cca 2 hodky a maso je porad jakesi tuhee…mam ho pect spis pri nizzsi teplote, dusit?
Maso na svickovou
peču velmi pomalu v troubě na 120 stupňů 5 i více hodin (nejlépe
přes noc). Maso je skvělé.
Sylvie
Nepeču při 120, ale při 100 stupních.
http://www.labuznik.com/recipe.php?…
Peču sice podle Florenýny, ale tento recpet je podobný.
Ať se daří!
i já jsem byla inspirována receptem který kdysi vložil
Dorsch .
Dodnes zaujímá čestné místo v oblíbených.
Ja si zase nalozim spalicek hov. masa do laku (svarit cibuli,mrkev,petrzel, celer,bobkovy list,nove koreni v octove vode a nechat vychladnout) tak na 24 hodin. Pak varim v papinaku. Mekoucke maso nakrajim,zeleninu zaleji slehackou a umixuji. Slavim uspechy
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
