Maso na svickovou

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
moncicakzesydney
3 příspěvky 10.06.10 07:49
Maso na svickovou

Poradte, prosim, jak nejlepe upect maso na svickovou. Osolim, prospekuju, pecu cca 2 hodky a maso je porad jakesi tuhee…mam ho pect spis pri nizzsi teplote, dusit?

Reakce:
esmeralda
4813 příspěvků 10.06.10 08:16
Maso na svíčkovou

Dělám buď v pomalém hrnci (slow cooker), nebo v hodně pomalé troubě přes noc.

Sylvie
2302 příspěvků 10.06.10 09:56
Souhlasím s Esme,

peču velmi pomalu v troubě na 120 stupňů 5 i více hodin (nejlépe přes noc). Maso je skvělé.
 Sylvie

Sylvie
2302 příspěvků 10.06.10 11:10
Oprava!!!

Nepeču při 120, ale při 100 stupních.
http://www.labuznik.com/recipe.php?…

Peču sice podle Florenýny, ale tento recpet je podobný.

Ať se daří!

esmeralda
4813 příspěvků 11.06.10 00:14
Maso přes noc - Sylvie,

i já jsem byla inspirována receptem který kdysi vložil Dorsch .
Dodnes zaujímá čestné místo v oblíbených.

alca
148 příspěvků 11.06.10 08:55
Svickova v Australii

Ja si zase nalozim spalicek hov. masa do laku (svarit cibuli,mrkev,pe­trzel, celer,bobkovy list,nove koreni v octove vode a nechat vychladnout) tak na 24 hodin. Pak varim v papinaku. Mekoucke maso nakrajim,zeleninu zaleji slehackou a umixuji. Slavim uspechy

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz