Marmelády slazené hroznovým sirupem

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Renee
93 příspěvků 02.11.06 09:35
Marmelády slazené hroznovým sirupem

Ahoj labužníci,
několikrát jsem si teď koupila marmeládu firmy Saint Dalfour, obzvlášť pomerančová se zázvorem je vynikající.
Na obalu píšou, že se nepřidává cukr, že je to slazené odpařenou hroznovou šťávou. K tomu tuším už jen kyselina citrónová. Vaří se to prý jen kratičce.

Nemáte na to někdo know-how? Hrozny bych odstředila na odšťavňovači a šťávu nechala zredukovat… Ale abych nemusela dlouze experimentovat s poměry surovin, tak se ptám

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz