marmeláda z josty

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
groomy
1 příspěvek 18.07.08 10:39
marmeláda z josty

ahoj, poradí někdo začátečnici v kuchyni jak na marmeládu z josty? díky

Reakce:
anickav
2904 příspěvků 18.07.08 11:00
ahoj,

ja som robila ako z obyčajnch ríbezlí, pomocou želírovacieho cukru. Ovocie umyť, nechať okapať, neodstopkovať, rukami mierne v hrnci podrviť a dať variť, sem-tam miešať, hrozí prihorenie - mierny plameň, aby sa to celé rozvarilo. Potom na kuchynskom robote som využila pasírovanie, šťavu som odvážila a potom postupovala podľa návodu na obale želírovacieho cukru.
Nech sa Ti darí!
 A.

goralka
271 příspěvků 18.07.08 21:45
nemám rada chémiu

a tak všetko ovocie zasypem cukrom a nechám presladzovať do druhého dňa. Potom podľa druhu ovocia pridám trochu citrónovej šťavy, krátko prudko prevarím a je to.
A josta má vlastného pektínu asi dosť, nie? Rôsol z josty dostávam od brata a spolu s bielym jogurtom je to najlepšia rozprávka.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz