Marinované olivy

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Liko
8 příspěvků 29.01.07 09:22
Marinované olivy

Z Řecka jsme si dovezli olivy,naložené v soli. Vypadají jako sušené švestky, jsou měkké a hodně slané. V lednici prý vydrží i rok. Nevíte jak je zbavit té slané chuti?

Reakce:
jolana
5065 příspěvků 29.01.07 11:49
Jednoducho...

…prevaris vodu ( nemusis- ja prevaram ), nechas vychladit ( mozes pridat citron dobre umyty nakrajany na stvrtky ) a zalejes ich, nechas od vecera do rana ,rano vodu zlejes a mas to Ak su este slane tak tuto lazensku proceduru zopakujes…
Mozno sa ti ozve aj dakto iny s niecim lepsim…

jolana
5065 příspěvků 29.01.07 12:05
Samozrejme...

… ako inac - som zabudla, ze ked si ich odsolis ( kludne mozes vsetky ) nechaj dobre okapat , narezat feferon ( ak chces ) narezat citron na stvrtky, premiesat, nechat takto zopar hodin( nechaj do rana ) , nalozit do pohara, zaliat olejom a hotovo…uz len vyberat a papat…

Liko
8 příspěvků 30.01.07 13:29
Poděkování

Děkuji za radu. Hned jsem to vyzkoušela a olivy jsou moc dobré.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz