Chtěla jsem se s vámi podělit o dobrou zkušenost s internetovým
obchodem na povlečení - ww.matejovsky-povleceni.cz
Můžete vybírat z velké nabídky, já mám od něj jednak povlečení
krepové a flanelové. Používám ho už přes dva roky a povlečení stále
drží tvar, při skládání nemusím honit rohy. Je sice trochu dražší, ale
musím říci, že je kvalitní. Dovezou vám ho až domů nebo do práce.
Ložní povlečení
Tak jsem se taky koukla a vzory jsou moc hezké. Díky za tip handulo, už vím co koupím synovi na vánoce. Pořád chce nějaké zvíře - tak ho má mít. V panaláku je ideální.
…do Náměště nad Oslavou HABITAT a prodávají tam také povlečení od Matějovského. Mám doma dva flanelové kousky a jsou vynikající. Už drží tři roky. Kupovala jsem s tmavě červenými vzory a hodně pustili barvu (asi jsou špatně ustálené), doporučuji po zakoupení hned přeprat.
Já jsem si před 14 dny nechala poslat vzor - čína -je to červeno černé flanelové, už jsem to prala, nic nepustilo a doporučená teplota je jen na 40°C.
díky za typ, zkusila jsem si objednat, tak uvidíme, ale vypadá moc hezky a jestli ještě vydrží
handulo , … prosím tě , též jsem si asi před rokem objednala od Matějovského povlečení na klasické 2 postele, mám i klasické deky, ale musela jsem cíchy zkracovat . Jak to bylo u tebe? Mám koupit větší deky…
Nevím jak máš dlouhé deky. Matějovský má povlečení na klasické deky ( myslím, že 2m ) a potom na prodloužené tj. 2,20m. Já mám zkušenost s oběma délkamy a vždy to sedělo perfektně. Deky mám pro alergiky od firmy ScanQ.
Taky záleží na tom, jaké máš deky. Myslím, jestli je nemáš šité doma a nebo nějaké starší, protože ty maj většinou úplně jiné rozměry. Mamka má staré deky s jinými rozměry a povlečení si na ně šije sama.
deky máme asi rok, ale po změření jsou bohužel 135 X 190 a to je ten celý problém. Než bych pokaždé cejchy předělávala, raději koupím nové a tyhle nechám pro příležitostné přikrytí. Tak obě zdravím a díkes za radu.
Ahoj, já nakupuji povlečení tady. Ceny jsou ok a výběr
je taky dobrý - nakupuji i jako dárky pro dceru a tchýni, obě si je
chválí i co se týče kvality. Při nákupu z jakékoliv stránky je dobré
všechno kontrolovat, včetně složení i rozměrů, to je podle mě úplný
základ. My ale máme rozměry klasické, nikdy jsem se nesetkala s tím, že
bych musela něco přešívat nebo zkracovat
Podle jakých kritérií kupujete? Já občas koukám na www.lador.cz/, mají tam i krepové, nemusí se žehlit… A to je pro mě asi priorita…
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz