Vážení labužníci,
mám takovou ideu. V několika málo (doufejme dvou) letech se stanu šťastnou
obyvatelkou domu se zahradou. Teď je obydlí zatím ve stádiu projektu, ale
já už samozřejmě STRAŠNĚ vymejšlím
Bude tam krytá terasa s jídelním stolem. Architekt už má zadáno, že na té kryté terase se bude grilovat, příp. jinak tepelně upravovat jídlo, takže by tam měl být někde kout s keramickým obkladem nebo jiná ochrana fasády, aby neutrpěla.
A VČIL: Já bych tam ráda vařila ve woku (uvnitř totiž bude indukční sporák, takže tam ne, a krom toho je z toho asi docela dost výparů), a pak bychom tam rádi občas něco grilovali. Pak se ještě nabízí železný kotlík na vaření, litinová plotýnka po babičce (na dolky a placky) a konvice na čaj (my jsme čajomilové - Čína, Taiwan).
Moje představa je, že by tam byla bomba na plyn, schovaná v nějaké dřevěné skříňce. Krom toho by se tam ještě mohl vejít ten kotlík, konvice, plotýnka atd. Nahoře na skříňce malá pracovní plocha a pak prostor pro hořák (ten s vysokým plamenem pro wok, prodávají to v různých gastroobchodech). Hořák prodávají i s podstavcem na wok. Na ten by se určitě dala položit i plotýnka, konvice a koneckonců i ten kotlík. A taky možná kamenná deska na grilování.
Myslíte, že by to šlo? Nebo místo kamenné desky radši připojovat
plynový gril? A jak zpracovat to místo, kde bude hořák - těžko tam může
být jenom díra v dřevěné desce, žejo Bohužel jsem nikdy neviděla, jak to vlastně
mají uspořádáno v asijských restauracích, takže mé představy jsou dost
neurčité
Uvítám veškeré nápady! Díky všem, kdo to dočetli až sem