a zvěstoval mi, že před chvílí nesl Tadeáše 2.10 kg a Matyáše
2.50 kg, že jsou to kluci jako buci zřejmě po dědečkovi.
Miloši, ty dědku jeden, gratuluji. Konečně ses dočkal! Teď jen jez hodně
špenátu, abys měl silná kolena a mohl vnoučky pořádně pohoupat.
Letěl kolem nás čáp
oznamuji, láskám Vašim, že 31,08,2009 jsem se stal dědečkem a to dvojnásobným Tadeáš 2,100 a 44 cm, Matyáš 2,500 a 46 cm Miloš
gratulujem, tak isto mladej babke, mladej maminke želám veľa zdravia a
síl do nastávajúceho krásneho obdobia a samozrejme, aj novopečenému
tatínkovi…
A+1
ať Ti ty dva rostou jako z vody, aby už byli ve věku, kdy potěší srdce
pořádného dědečka. Ať moc neřvou a chovají se slušně, aby
nezdevastovali mámu ani tátu, ať jsou zdraví, spokojení a ať jsou to
rošťáci k pohledání.
Gratulace nejen To bě, ale i mamince, tatínkovi, všem babičkám
i dědům.
bodejť bys nebyla rychlejší. V kuchyni jsem dělala halušky podle
anickav a čáp ťuká na okno, že jsem si málem ustrouhla prsty. A byl tou
váhou kluků tak uondaný, že si chtěl chvilku odpočinout. A že se
Milošovi vnoučci povedli, že? Je vidět, že i jejich maminka má ten
slovanský kořínek jako Miloš.
Milošku, gratuluji samozřejmě i mamince a tatínkovi kluků. Ale nosit
takové valibuky, to musela být fuška.
že ses ale dcérky nahledal… Bonznu, že jsem ji nechala - instruována miloškem - hledat po porodních sálech na Bulovce. Až na nátlak musel nastávající dědeček připustit, že se jedná o Motol. To ho tak ovanula čapí křídla … Blahopřeju ze srdce tobě i celé rodině (ale bonznout jsem tě musela).
gratuluji k dvojnásobnému dědečkovství. Až kloučkové povyrostou to bude rodeo, babička si bude zacpávat uši a hlavu bude mít v ručníku. To by jsi se Milošku také měl naučit plést pomlázky, Velikonoce tady budou coby dup a ty s kluky určitě budeš chodit po koledě. Přeji Ti vše nejlepší, plnými doušky si to dědečkovství užívej.Zdraví Libuše.
vítám mezi kmety šedivé. Ovšem nic si z toho nedělej, protože šediny tě udělají důstojnějším, moudřejším a budeš moci tu chásku nevycválanou buzerovat daleko uvážlivěji a snad tě i někdy budou brát vážně!
Tož tedy, co všem popřát… Vnoučatům určitě hodně zdraví a hodnou maminku, přiměřeně benevolentního tatínka, štědrého dědečka a láskyplnou babičku. No a přímo tobě? Tobě jen jedno: UPŘÍMNOU SOUSTRAST DO DALŠÍHO ŽIVOTA!!!
Tak Ti posílám veliké gratulace, dočkal jsi se konečně od dcerušky krásného dárečku. A aby jsi si užil, hned dva, no není to nádhera?
zdar! Závidím Tvé dceři i klukům, určitě budeš naprosto dokonalý „rozmazlovací a hlídací“ dědeček. Navíc mít dědečka, který umí vařit, no… nechť si Tě všichni váží.
já před necelými osmnácti lety přivedla na svět jednoho stejně
těžkého chlapíka
Milošku, velikou pusu tobě na tvář, chlapečkům na patičku a křížek na čelo… všem
Alis
…že už je to rok?
Kluci, věřím, že se vám na světě líbilo, líbí a bude líbit i dál
Nejmladším labužníkům všechno to nej…
A.
I já přeji chlapečkúm všechno nejlepší, hodně zdraví a v životě jen samé štěstí.
"":http://www.obrazkyanimace.com" title="Obrazky na profil Klikněte zde pro nejlepší obrázky, animace a glitter pro Lidé.cz
…pro dědouška Miloška…chlapečkům ať rostou do krásy a síly a dědečkovi hodně radostí s vnoučky…