Misto ledovych kostek si dejte do mrazaku cerstve ovoce, napr. hrozny, jahody, nebo platky citronu ci pomerance. Ty pak resne pred podavanim pridejte do napoju. Jsou pak nejen prijemne chlazene, ale i pekne vypadaji
Ledove kostky
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
...
Jistě, je to dobrý nápad, ale přece jen nějaké ledové kostky zanechte. Šampaňský s ledovou jahodou je jistě fajn, ale představte si totéž ve whisky. Fuj, to snad ani nemůže hezky vypadat.
Mrazene ovoce
Pokud je mne znamo, sampanske se podava vychlazene a jahody kdyz uz se pridavaji, jsou lepsi cerstve. Pridavanim zmrazeneho ovoce do napoju je mineno do tech, do kterych je vhodne. Pokud si chces pridat zmrazene jahody do whisky, tak proti gustu zadny disputat.
Ještě jednou ledové kostky.
Dělám něco podobného, jenže to drobné ovoce, nebo i jedlé květy třeba fialek (musíte znát co je jedlé), dám do tácku na dělání ledových kostek (můžou být různých tvarů) a zaliju vše vodou. Nechám zmrazit. Podávám do vychlazených čajů a nealkoholických letních nápojů. Hlavně malé děti kostky milují.
Další podobná témata podle názvu