La Cucina Italiana

Fotoalbum tématu (1) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
Stránka:  « Předchozí 1 2
Sněhurka
446 příspěvků 2.12.04 18:07
Krása!

La Cucina opravdu musí udělat každému radost. I kvalitním tiskem a pěknými překlady.
Koupila jsem si ji u Aralu na dálnici u Prahy, protože u nás na vsi bych ji asi nesehnala a já jsem ji chtěla mít co nejdřív - navnadila mě Eja svým ranním slintáním

Labužník Anika02
66 příspěvků 13.12.04 18:57
...

cucina je uzasna, to u nas chybelo. uz ji mam predplacenou.

buturenka
311 příspěvků 16.12.04 08:09
funkční stránky

na kučínu jsem se zaregistrovala bez problémů, už jim to funguje, ale počteníčko v časáku je počteníčko, tak jsem si zaplatila předplatné, pak vyjde 1 výtisk na 71,25 Kč

Eja
3880 příspěvků 11.1.05 13:45
Už brzy

zase vyjde!!!!!!

Eleeen
1127 příspěvků 11.1.05 14:04
...

už 21. ledna - nebo se pletu???

buturenka
311 příspěvků 19.1.05 19:13
...

už vyšlas mám ji doma - je tam super článek o olivovém oleji, zahrabu se do pelíšku a budu číst, vyšel hned 19.1.2005

Eja
3880 příspěvků 20.1.05 07:31
Mám ji taky!!!!!!!!!!!

Plněná kapusta.....plněné cibulky v krustičce z listového těsta.....óóóóó

Eleeen
1127 příspěvků 20.1.05 15:30
Nevydržela jsem...

a běžela jsem si ji koupit po zjištění, že vyšla už dnes. Jsem teprve na srt. 43 a jsem zcela ohromená a nadšená. První číslo jsem si koupila jen proto, abych ho měla, druhé číslo už proto, že v něm bylo zajímavé čtení a pár - pro mě - vhodných receptů. A do třetího čísla jsem se ani nepodívala a ihned jsem ho koupila.
Tentokrát bych nejraději zkusila všechno!!! A v mnoha případech používají i všude dostupné suroviny.
Kupujte, dokud je!!!!

Eleeen
1127 příspěvků 15.2.05 12:28
Vyzkoušela jsem recept

Králík pečený s jalovcem a salámem.
Jednoduchý, dobrý recept.
Jedinou změnu, kterou jsem provedla: musela jsem péct déle než 45 minut.

Labužník Jiti02
170 příspěvků 22.2.05 09:28
Vyzkoušeli jsem

Kapustu plněnou klobásou. Výborné. Jen pár připomínek: kapustu spařit více, opravdu do měkka, klidně bych ji 3 minuty povařila - blanžírovala; klobásku opravdu neošidit - tady se investice do pravé italské vyplatí (domácí od Babi zatím vyzkoušenou nemám); sýr fontina - je sice vynikající, ale stojí asi 68,– Kč 10 dkg, a tady bych ho opravdu nahradila levnější variantou a musím říci, že bych si klidně troufla na trochu tučnější Eidam. Jinak se nabát pepře a dobrou chuť.

ajta
590 příspěvků 2.3.05 22:02
březnové číslo

tak jsem si dnes koupila nové - březnové číslo LCI … a zase bylo nad čím snít u odpolední chvilky s kávou…

Eja
3880 příspěvků 3.3.05 13:03
Ajto,

žádné , večer jsem rovněž strávila s LCI. Jako moc pěkné mi přišly v přiložených receptech ty plněné „bonbonky“ z listového těsta.

klimca
9 příspěvků 11.3.05 10:27
Příloha???

Měla bych takový dotaz…ona mela ta poslední LCI přílohu? Mám pocit, že se na to i v časopise odkazovalo, ale nevím kde…Mě to prodali bez přílohy a po mé sondáži jsem nenašla v obchodě Cucinu s přílohou snad se mýlím, mám totiž zatím všechny a chci si je zkompletovat…

Sněhurka
446 příspěvků 11.3.05 11:12
Klimco

Poslední číslo La Cucina Italiana jsem koupila zabalené ve fólii. Přibalen byl malý sešitek obdobného designu s názvem „Vaříme společně - Jednoduché recepty pro chutnou italskou kuchyni“. V trafice měli všechny LCI zabalené, tedy s přílohou

Eleeen
1127 příspěvků 11.3.05 12:20
...

v „mé“ trafice jim přišla taky pouze bez přílohy!!!!!
A chtěla jsem se zeptat, zda jste někdo posílal SMS na tu mikrovlnku. Přesně takovou mám, totiž, od Ježíška a je opravdu skvělá. Poradila jsem kamarádce, ať pošle SMS, ale vrátila se jí jako nedoručitelná.

klimca
9 příspěvků 11.3.05 12:20
...

dík moc za info…moc mě nepotěšilo koupila totiž Cucinu nezabalenou do fólie a bez sešítku - tady v Plzni ji takhle prodávají minimálně na dvou místech přítel se mi dokonce na to ptal v jedný trafice a oni říkali, že to už takhle dostali…tak asi půjdu zítra na obchůzku po plzeňských trafikách a uvidíme…docela mě to štve. Je fakt, že něco podobnýho se stalo mý kamarádce, ale s nějakým tím módním časopisem, kdy v Praze ve fólii k tomu dávali vzorek parfému a tady v Plzni ne…

ajta
590 příspěvků 11.3.05 15:49
Klimčo...

nejen v Plzni… ale i v Náchodě… všechny LCI bez fólie a tudíž bez „dárečku“…

Labužník Sarka
433 příspěvků 18.3.05 09:29
registrace

Mate nekdo udelanou registraci na internetu La Cucina Italiana?
Jake to ma vyhody? Nemam pristup k ceske verzi, ale jen k italske(neumim tento jazyk) :(( Napadla mne tato varianta, ale je to opravdu kompromis. Dik za informace.

Labužník jenny02
35 příspěvků 18.3.05 10:19
...

V Ostravě také bez dárečku

Jenofefa
1315 příspěvků 18.3.05 11:45
Šárko,

já se zaregistrovala v prosinci, ale nějak to nefungovalo a nefunguje, takže se mi nepodařilo se přihlásit. Pokud jsem pochopila, tak do archivu mohou jen registrovaní. Aspoň jsem si dnes vyzkoušela, že to přihlášení nefunguje a reklamovala to. Dám pak vědět - jestli to zprovozním - k čemu to je.

Jenofefa
1315 příspěvků 18.3.05 11:47
Ještě...

Na jejich stránky tady ale přece můžeš bez registrace.

Eja
3880 příspěvků 13.4.05 11:45
Už ji taky máte ???

to je zase pokoukáníčko......

Eleeen
1127 příspěvků 13.4.05 12:07
Nemááám!

Myslela jsem, že vyjde zase až 21. dubna. Ale jestli už je, tak se kuknu. Díky za upozornění.

Florentyna
439 příspěvků 14.4.05 11:47
Opravdu

už vyšla, mám ji doma, skvělá jako vždycky…

Eleeen
1127 příspěvků 1.6.05 07:25
...červnová

už je k mání. Krááásně jsem si početla o Kalábrii, budu zkoušet rychlý chleba, jen ho udělám v jedné formě a ne ve dvou. „Chlebový speciál“ je taky skvělý. Riccotové nočky s květy cukety vypadají skvěle - recept mi moc připomíná tvarohové knedlíčky a vynikající jsou ovocné zmrzlinové „houbičky“. To se zase bude u mě nějaká návštěva divit, až jim je udělám k ledové kávičce…
A co se líbilo Vám???

Labužník Sarka
433 příspěvků 1.6.05 08:41
mne se libi

tvoje informace o novem cisle. Zitra frcim do CR a hned soi casopis koupim. Uz se nej moc tesim a potom dam vedet.

Eleeen
1127 příspěvků 2.6.05 07:24
peperonata

včera jsem ji dělala, ale ne pečenou, smaženou - mám recept ze Španělska, vypadala skoro stejně. Jenže jsme se na to tak vrhli, že jsem ji ani nestihla vyfotit. Móóóc dobré, u mě doma móóóc oblíbené, velmi hezky vypadající s modrou (fialovou) cibulí.

Eja
3880 příspěvků 13.7.05 06:59
Mám ji !!!!!!!!!!!!!!!

Mňááááááám

Labužník Sarka
433 příspěvků 16.9.05 15:57
Prosim

Mohla bych prosim vas nekoho poprosit o zaslani nove La Cucina Italiana. V CR jsem ji nesehnala (teda u nas v Hodonine, ale ani v Brne). Penize zaslu obratem nazpet a adresu napisu te dobre dusi vnitrni postou. Predem dik

kamilio
551 příspěvků 19.9.05 13:36
webová stránka

Časopis La Cucina Italiana má webovou stránku http://www.cucinait.cz/ v českém jazyce a bez potíží jsem se právě teď na ni zaregistroval. Kromě jiného je tam i přístupný archiv minulých čísel rok pozpátku (od října 2004 do září 2005).

Labužník Sarka
433 příspěvků 20.9.05 15:51
Dekuji

Dekuji za snahu splneni me neprekonatelne touhy vlastnit posledni cislo La Cucina Italiana. Toto prani mi plni jedna zlata rybka jmenem Florentynka. Dik

manek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 21.9.05 11:07
La Cucina Italiana

Tak jsem se zkusil zaregistrovat na jejich stránky, registrace proběhla v pořádku. Jenže když se přihlásím - a objeví se „přihlášen“, a zkusím přejít na jinou záložku, registrace se zruší… Nevíte někdo, jak se tomu dá odpomoci?

manek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 21.9.05 11:10
La Cucina Italiana

Pardon, ne registrace, ale přihlášení… A tím pádem se mi nic nezobrazuje…

Labužník lucian.ka02
841 příspěvků 21.9.05 12:20
registrace -> prihlaseni

na to me napada jen dokolecka mackat tlacitko F5 po kazdem preskoceni na novou stranku …

Jenofefa
1315 příspěvků 21.9.05 12:18
Přihlášení - Manku

Měla jsem vloni v prosinci problémy s registrací - druhý krok zkrátka nefungoval, ať jsem dělala, co jsme dělala. Napsala jsem přímo na mailovou adresu uvedenou v kontaktech, pak jsem to po nějaké době (v březnu) urgovala, někdo se mi ozval a spravil to. Od té doby přihlášení funguje a drží po tu dobu, co jsem přihlášená. Takže nevím, čím to je a jak to napravit. Nejlepší bude, když jim napíšeš a probereš to s nimi.

Labužník Sarka
433 příspěvků 21.9.05 14:27
To je divne

Ja tam zadne problemy nemam. Listuji tam bez problemu a staci mi prihlasit se jen jednou. Tak teda nevim proc vas to zlob.

Eja
3880 příspěvků 7.12.06 00:35
Mám ji !!!!

přišla jsem do práce celá poslintaná, to je zase nádhera

Eja
3880 příspěvků 27.1.09 13:01
LCI je levnější
  • zlevnila na 59 Kč - to už je příjemnější cena.
Stránka:  « Předchozí 1 2
Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz