Poradí někdo, čím otupit nebo zmírnit kyselost měkkého tvarohu, jako
základu pro pomazánku? Dělali jsme tvarohovou pomazánku, tvaroh byl hrozně
kyselý, manželka přidala trochu cukru - jí to chutnalo, mně se ta
sladko-kyselo-slaná pomazánka dost příčila v puse. Samozřejmě vím, že
záleží na druhu a výrobci tvarohu. Toto byl odtučněný tvaroh, proto jsem
ho koupil. Jsou netučné tvarohy vždy tak kyselé?
Moje maminka na vesnici do domácího tvrdšího tvarohu přidávala domácí
sladkou smetanu, ale kde ty doby jsou…
Kyselost tvarohu
První příspěvek v tématu
Váš příspěvek
kyselost tvarohu
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
