Kyselost tvarohu

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
honza39
31 příspěvků 19.5.14 12:13
kyselost tvarohu

Poradí někdo, čím otupit nebo zmírnit kyselost měkkého tvarohu, jako základu pro pomazánku? Dělali jsme tvarohovou pomazánku, tvaroh byl hrozně kyselý, manželka přidala trochu cukru - jí to chutnalo, mně se ta sladko-kyselo-slaná pomazánka dost příčila v puse. Samozřejmě vím, že záleží na druhu a výrobci tvarohu. Toto byl odtučněný tvaroh, proto jsem ho koupil. Jsou netučné tvarohy vždy tak kyselé?
Moje maminka na vesnici do domácího tvrdšího tvarohu přidávala domácí sladkou smetanu, ale kde ty doby jsou…

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz