Kvalita uzenin

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
stodulkova.jana
3 příspěvky 07.05.07 23:14
Kvalita uzenin

Vzpomínám, kdysi za bolševika nic moc nebylo k sehnání, ale když se vám povedlo sehnat lovečák, nebo dokonce uherák či čabajku, bylo to něco!!!!!!!!! Dnes máte na pultě všechno, jen ta chuť je jakoby stejná, bezvýrazná. Cenově přibližně stejné, třeba turistický stojí 140 Kč/kg a chutná skoro jak ten kostelecký uherák, čili nijak. Klobásy jsou jak z pilin, rozdíl je jen jakým kořením to ten či ten přeráží. Náhražky jsou ve všem, jinak by výrobce musel na:,–(it takovou cenu, že by dodával jen do PS. A moc by mě zajímalo, proč tak důvěřujete soukromníkům, vždyť i ti nejstarší se učili v komunále a já bych o jejich znalostech iluze nedělala. Nerada vám kazím chuť, ale paštiku, tlačenku raději doma a vím, co tam v tom mám. Troufla bych si i na salám nebo klobásu, ale nemám kde udit. Jinak vám všem přeji zdraví a aby vám chutnalo, až přejdou všechny chutě, tak už to stojí za zdrávas… Zdraví dračík


Reklama


Reklama

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz