Kuře v udírně

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
glama  26.05.03 08:33
Kuře v udírně

Přátelé,
mám prosbu! Můj muž chce udit kuře. Napište mi, prosím své zkušenosti. Jak ho předpřipravit, naložit, ovařit, udit syrové.....?
Děkuji předem za pomoc!!!


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Ivo
1045 příspěvků 28.05.03 16:13
Milá Glamo ...

… popsat zde přípravu masa k uzení potažmo samotné uzení je dost obsáhlé. Mohu však tyto pasáže naskenovat a poslat Ti je mailem.
Měj se pěkně.

 
glama  29.05.03 07:16
Ivo,

děkuji moc za ochotu a nabídku. Jde mi ale jen a jen o kuře! Normálně udíme klobásy, sýr, naše ryby jsou tak vyhlášené, že je jedí i ti, kteří jinak ryby nejedí. Maso neudíme - jen přiuzujeme již uzené - při různých oslavách a slaveních a všechno to dohromady fakt nemá chybu! Jen to kuře jsme nedělali a tak mého muže napadlo, že třeba právě na Labužníku najdu nějaký velmi osvědčený, úžasný recept. Protož právě o ten mi jde. Máš-li tedy nějaký tip a zkušenost, budu za ně velice ráda. Hezký den! glama@seznam.cz

 
Pampeliska191
1075 příspěvků 26.06.03 10:10
Maso uzene tak chutne jako cerstve

Velmi chutne a stavnate uzene maso beze vsi prichuti po kouri a velmi trvanlive obdrzime nasledovne: maso cerstve se smiseninou 32 dilu soli kuchynske a 1 dilu sanytru natre a vymori, pak zitnymi otrubami posypa a i s nimi, pokud na mase lpi, papirem zaobaleno do komina nebo udirny povesi. Hlavni veci jest pri tom zvolne udeni, protoze maso rychlym prilis mnoho stavy ztraci

Ja sama nemam zkusenosti s uzenim masa, ale tuto radu mne napsala ma pritelkyne, ktere jsem se ptala na dotaz uzeni kurete


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz