Florentýnčina kuchařka už se připravuje, malá Pavlinka (moje mimí v bříšku) ji dostane akorát do vínku. ;o))
Kuchařka pro dceru
… určitě i všichni elévové v kuchyni. Protože Flo vydává ve stejném nakladatelství, pro které píšeme i my (Jarka7, Bali a já), sleduji postupný zrod knihy a momentálně jsem strašně zvědavá, jaká bude obálka .
myslím, že teď už to není žádné tajemství…
Musím ovšem, s úctou k vašim kuchařským schopnostem, dodat, že ji zcela jistě nepotřebujete. Věnovala jsem ji totiž všem absolutním začátečnicím a začátečníkům, kteří bloudí po své kuchyni stejně, jako jsem v ní kdysi byla ztracená i já…
tys velmi šikovná,co takhle kuchařka pro manžely a druhy když je jejich polovička opustí?Ne že bych to potřeboval ale jsou tací kterým by se to mohlo hodit.
takovou kuchařku vlastním, jmenuje se „Moderní kuchařka pro ženu
i muže“ a byla vydána v r. 1965 .
Flo, prosím, kde se dá tvoje kuchařka koupit?
Jsem moc napjatá a zvědavá. Držím palce, přeji mnoho spokojených
čtenářů, kuchařek i kuchařů a jen a jen doufám, že knih od Tebe bude
přibývat.
Moc pozdravů a hezkých přání
Flo, doufám, že od tebe dostanu vlastnoruční věnování!!!
Snad se opravdu toho 28.11.2007 objeví v prodeji, držím fšechny palečky! To bych ji ještě stihnul koupit dceři k narozeninám.
Blanco.xy, jeste se bohuzel koupit neda, protoze je zatim v tiskarne. Vydrz tyden, anebo se koukni sem , treba to castecne vyresi tvuj nakupni problem
Manku, pochopitelne ze dostanes - ale ocekavam casem totez
za mila slova povzbuzeni, nejen Jarce a Karminkovi, ale i tem, co je vyjadrili soukromou cestou. Nebyt zdejsiho labuznika, kdo vi, jestli by ted tiskarna mela tak napilno
Preji vam vsem pohodove vareni a davy spokojenych stravniku. Necht vas varecky oddane poslouchaji a hrnce samy skacou na sporak, sotva vejdete do kuchyne!
díky za typ, už je objednáno, snad to přijde do vánoc a budu mít dárky pro dcery, a když později, nic se neděje . Přeji ti hodně úspěchů v další práci.
už se také moc těším až do ní nakouknu. Jojo, tiskárna má teď
hoňky, jsme tam také
Tak ať má tvá knížka úspěch Dáša
totéž přeju i já vaší kuchařce! Ať má mnoho spokojených čtenářů, kteří s plným břichem vzdychají, jak jsou ty mořské příšerky zpracované ve vašem stylu dobré…
Sudička Flo ji dovezla Pavlince osobně. Je krásná (autorka i kuchařka … ;o)) ). Florentýnko, děkujeme.
kuchařka je skvělá, přesně splňuje mé představy. Včera moje holčička oslavila 22. narozeniny. Už začíná bydlet beze mne, tak je to dárek v pravou chvíli. Děkujeme.
to já nedělávám, jen se chci podělit o radost…
Ježíšek vyslyšel má přání a mimo jiné mi donesl Florentýnky
kuchařku.
Mile mě překvapila svojí obsažností, rozsahem čítajícím téměř
400 stran (předtím jsem viděla jen fotky titulní strany a nevím proč jsem
čekala útlou knížečku), krásnou a roztomilou grafickou úpravou a osobním
přístupem autorky, který má za následek, že její slova jsou blízká a
promlouvají do duše i k srdci.
Je to prostě krásná knížka a i když Florentýnka skromně dodává, že je určená začátečníkům, našla jsem pár fíglů (a další jistě najdu), které si - přestože vařím asi tak dlouho a náruživě jako Flo - prostě musím osvojit.
Jano - Flo, obdivuji Tě za Tvoji životní energii a sílu naplnit svá
předsevzetí a touhy, navzdory ráně osudu… (nebo právě kvůli ní). Tvoje
kniha je zkrátka obrazem Tvého srdce, naplněného láskou.
Moc se mi líbí. Bona
.....tak už Tvoji Kuchařku pro dceru mám také…objednala jsem ji pro
vnučku, ale rozhodla se, že si ji ponechám ne proto, abych se učila vařit,
ale pro to pěkné čtení v ní…no a vnučce jsem objednala jinou.
Je to moc pěkný pocit vědět, že autorku znám osobně a mám moc hezké
vzpomínky na setkání s ní. To věnování v nich jednou určitě přibyde
taky…díky za moc hezkou knížku…mám z ní radost
Kdo můžete, zapněte si dnes ČT 1 ve 12.30. Uvidíte Florentýnku i s dětmi v pořadu Sama doma. A kdo nemůže nebo to nestihne, určitě to poté bude k vidění na stránkách pořadu.
A já mizím, protože až Flo zjistí, že jsem to práskla …
Taky jsem se koukala, protože jsem o Florentýnčině vystoupení v televizi věděla s předstihem. Jana přišla na řadu ve 12:58
Nakladatelství, které vydává naše knížky, o tom píše:
Jana Zatloukalová, autorka Kuchařky pro dceru, byla hostem pořadu České
televize Sama doma, vysílaného v pondělí 21. ledna od 12:30. Záznam
pořadu najdete zde.
Kuchařka pro dceru se bude v pořadu Sama doma objevovat i nadále – od
31. ledna bude Jana Zatloukalová každý měsíc pro tento pořad připravovat
jednoduché lekce vaření.
Viz http://smartpress.cz
Bylo to moc roztomilé vystoupení Jany a všech jejích dětí. Ester
Janečková zvládala i nejmladší Janinu dceru s úsměvem a všichni
působili přirozeně a pohodově.
Hodně úspěchů, Flo, při televizních lekcích vaření, na které se
určitě také budu dívat.
Flo děkuji za milé věnování. Zatím jsem do kuchařky jen trochu nahlédla, projela pár stránek a receptů a už vím, že si čtení užiju.
taky ji mám rozečtenou
je fajn.
Koupila jsem si poslední Gurmán, líbila se mi krkovice na pivě a až doma
jsem zjistila, že je to Flo recept
Byla a jsi super. A Tvoje děti, malé poklady. Jarka s manželem
P.S. AŤ se Ti vše daří tak, jak si přeješ.
......taky jsem se dívala…bylo to pěkné…první knihu jsem si nechala a jako dárek k narozeninám koupila ještě dvě pro svoje snachy…vždyť to jsou taky moje dcery - no a vnučka ji může pročítat se svojí maminkou…už se moc těším na další Tvoji knihu
Na stránkách Kuchařky probíhá hlasování o digitální váhu. Přispějte svými hlasy třem účastnicím a příště se zapojte též do soutěže, ať má soutěžení větší grády …
Přišla mi pozvánka nakladatelství Smart Press:
„Vážení čtenáři, protože se vám Kuchařka pro dceru tolik líbí a
často se ptáte na možnost setkat se s autorkou nebo získat její podpis,
rozhodli jsme se pro vás uspořádat Autogramiádu Jany Zatloukalové, autorky
Kuchařky pro dceru, spojenou s křtem knížky a besedou s autorkou a jejími
hosty. Zveme vás tedy ve středu 26. března od 16 hodin do Paláce knih
Luxor na Václavském náměstí v Praze. Přijďte si pro podpis Jany
Zatloukalové a spoustu dobrých rad do vaší kuchyně!“
Ja jsem si dovolila s touto knihou udelat reklamu i zde ve Svycarsku. Puvodne to byl darek pro kamaradku, ale pri pristi ceste z CR jsem vezla asi 5 knih a potom dalsi 3. Je naprosto skvela. Vsem jsem ji koupila, ale na sebe vzdy zapomenu. Tak snad priste. Opravdu moc a moc gratuluji k tomuto dilu a normalne napsane knize o vareni. Po takove jsem uz dlouho touzila. Uz teda opravdu jen koupit. VELKE DIK
Sotva se Kuchařka pro dceru zesvlékla ze svatebních šatů, začala plánovat Vánoce … a pokud chcete ochutnat a přivonět, není nic jednoduššího, než navštívit nové stránky Kuchařky a třeba připravit letošní Vánoce „po Florentýnsku“.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz