byl 'sem vcera v hospode na konci dalnice u tabora a dal 'sem si tam c. 106 - „stavnatou krkovicku, marinovanou, plnenou sunkou a nivou“ a bylo to moooc dobry - takovej jako zavitek, v tom niva, sunka a k tomu sos. docela by me zajimalo, jak neco takovyho vyrobit . neznate to nekdo a nemate recept?
krkovicka s nivou
podle tohoto receptu bych to naplnila a na cibulový základ zalitý vodou bych narovnala tyto závitky, osolila, opepřila a dusila doměkka…pokud máš rád zahuštěnou šťávu, tak si ji můžeš zahustit…a navíc, protože jde o „hospodský“ recept, věř, že používají již nějaký hotový základ pro takové „sosíky“…čili se mrknout na výrobky typu knorr, maggi, vitana adal. a klidně je použít a myslím si, že chuť bude stejně lahodná jako v oné restauraci, ba ještě o něco lepší, neboť si ji sám připravíš…
já přehlédla to slovo „marinovanou“…myslím, že na labužníku je
určitě nějaká lahodná marináda, která by se dala použít…a v takovém
případě už je vlastně vyřešen i problém se sosíkem, protože jeho
základ tvoří ona marináda…zkus se mrknout sem …třeba si něco lahodného
vybereš