Do bramborakoveho testa ve kterem by mimochodem nemel chybet ani cesnek, ani
majoranka, primichame vanicku mekkeho netucneho tvarohu. Ten zjemni chut testa a
prispeje k tomu, ze upecene bramboraky budou krasne krupave. A jeste jeden
trik.
Polovinu mnozstvi brambor nahradime nastrouhanou mladou cuketou.
Krasne krupavy bramborak.
Já jenom, že se někdo nedávno na křupavý bramborák ptal. A tohle jsem
našla zapadené v historii…
Aničko, Aničko… neumím, prostě ne a ne… ale přiznávám, že jsem trochu skeptivká k této verzi, s cuketou jsem to jednou zkoušela, a bylo to ještě mokřejší a mazlavější, s tvarohem si myslím, že to bude podobné. Dámy, dejte vědět, aano?
A.
jestli mne paměť neklame, jedna, raději nejmenovaná, zástupkyně
zahraniční výpravy ze Slovenska nám všem měla předvést smažení sýra.
Asi na to neměla čas, že?
No a teď tady rýpe do nezahojené rány, jak říkají taliáni!
právě mi bylo řečeno, že smažení sýra měl předvádět Karmínek. Omlouvám se touto cestou nejmenované kamarádce ze Slovenska.
Smaženie syra mal predviesť KARMÍNEK!!! A on je iba napoly
Slovák…(O žiadnej zahraničnej persóne, špecializovanej na smažák,
neviem.)
Ja som so syrom skončila navždy.
Když místo mléka dáte do brambor pivo a trochu zahustíte hrubou moukou, budete mít bramboráčky křupavé jako topinky
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
