Prosím, nevyřazuje někdo náhodou z majetku kurník nebo králíkárnu. Mám obavu, že si manžel vážně ublíží s tou pilou…A kdybyste viděli ty plánky, slepice budou prý sousedit s ovcemi, králíci mají být v prvním patře, psa by taky ubydlil ve společném paneláku. Prosím , pomozte, on není normální…
Koupím súrně kurník...
nechci ti brát iluze, ale zase čím dřív, tím líp…
Slyšela jsi někdy něco o zastíracím manévru?
Plánky „slepice, králici, ovce, psi“ jsou právě takové mimikry, zaměň
za „manželka, potomek1, potomek2, potomek3“ a je ti jasné, proč nad tím
tráví tolik času
pusu
Alis
já nevím, být tebou starám se radši, jestli zabrat přízemí nebo patro
Na pusu si už netroufám, raději zdálky mávám
A.
je jasně vidět, že pořekadlo, „když jsi v nouzi postaven, o posměch se nestarej“ platí docela dobře.
Ještěže Sylvie dobře zná „své papenhaimské“ a ví že to s ní myslí dobře.
no mě to zas připadá, že se choť odebéře bydlet do toho paneláku s ostatní havětí a Míša s dětmi zůstanou v baráku a budou panelák jen chodit krmit a občas podrbat za ouškem.
trošku mimo, ale keď som bol v Portugalsku, navštívili sme letné sídlo kráľa a letné sídlo kráľovny (mestečká Sintra a Obidos, ak sa dobre pamätám). Sú od seba vzdialené nejako do 100 km. Kráľovský pár spoločne existoval v zime v Lisabone. S úsmevom sme sa zhodli na tom, že tým si portugalská dynastia položila základy pevnej a dlhodobej existencie.
Náhodou být soběstačný v době krize, chovat zvířata, pěstovat zeleninku a ovoce nooo. A ještě Tě Míšo využijem pro školy na exkurze, aby děti viděly, jaká že máme domácí zvířata. Takže budou exkurze než pojednou do Zoo na Kopečku, tak se staví u Vás, můžeš pak vybírat příspěvek na žrádlo
ále, prosím Tě, Jirka se teď pustil do výrobníku na cukrovou vatu. Ale už toho mám dost, normálně dovezu slípky s ovcema a schovej je kam chceš.
prístrešok pro ovce je urobený, na Hané se v úterý bude pást. Vojtíšek má nachystané kaťata s jednou kšandičkou napříč, dřevěnou píšťalku…
dnes mystifikovala vnučku, tvrdila mi, že ovce dělá mééé a já ji přesvědčovala, že tak dělá koza, jak já jí to teď vysvětlím?
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz