Nemůžu najít recept k tvému příspěvku v deníčku. Podle fota zhruba odhaduji, co tam je, ale znáš to, není nad originál. Prosím prosím…!
Korutanská specialita - Gegino
Gegino, také se přimlouvám za recept na Korutanskou specialitu,musí to být určitě veliká dobrůtka, už jen podle obrázku, Díky. Zdraví Libuše.
se jmenuje tato korutanska specialita. Je to kynuté těsto, které se rozválí jako na štrůdl, pomaže se směsí ze skořice, cukru nebo medu, másla a rozinek. Někdo přidá kakao, ořechy. Potom se stočí. Peče se v bábovkové formě, nebo v takové dortové, která má vložku na bábovku. V Korutanech se tato bábovka peče obyčejně na velikonoce.
vidím, že jsem zapomněla N ve slově Reindling.
Gegino, obrázek je opravdu pěkný a zrovna tak Reindling vypadá . Určitě
tak i chutnal. To jsem ve spěchu také zapomněla napsat
Já si toho všimla teprve nyní. Recept ráda vložím, ale je to v podstatě tak, jak popisovala, myslím, Lydie? Ježíš, já mám sklerózu! A to jsem si to teď četla.....omlouvám se, jestli to psal někdo jiný