Chci se zeptat jestli s touto buchtou ma někdo zkušenosti, ať poradí,
protože jsem ji už dvakrát pekla a pokaždé se mi zakalila prostě se ani
nezvedla. Tak jestli někdo ví ať poradí
děkuji.
Kefírová buchta
…a napište recept (odkaz)podle kterého se Vám to nedaří. A postup.
Mohlo by to být i nízkou teplotou pečení
Nevím
Pokud pečete NA PLECHU (25×40cm) při 160°C (horkovzduch), tak by to mělo
být bez problémů…
Potom už jedině ubrat 2 vejce, nebo trochu kefíru - přijde mi, že je tam
moc tekutých složek…
Nevím
Hmm..mně se to nezdá příliš tekuté…
Sodu jste zamíchala do mouky?? Nesmí se nasypat do tekutiny…
Hera nebyla horká?
Pokud to nevyběhlo, vypadá to na chybu v sodě.
Ale vejce by stačila klidně jen dvě…
Ano peču na plechu při 170°C ale v elektricke troubě, sodu míchám se
sypkými surovinami a heru necham vychladnout.Garance ingredienci samozřejmě
v pořádku na to si opravdu dávám pozor.Jinak díky za rady zkusím to do
třetice snad už to výjde a samozřejmě dám vědět.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
