kefír, jogurt-zákysové kultury koupíte

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Jarka7
208 příspěvků 04.10.05 10:09
kefír, jogurt-zákysové kultury koupíte

Zdravím všechny, kteří zapochybovali, zda lze kefírové kultury koupit, proto zasílám vše o firmě Milcom Praha-předpokládám, že dotaz ze zahraničí vyřídí také.
Milcom Praha, a.s., Ke Dvoru 12a 160 00 Praha
MILCOM a.s. - sídlo společnosti ústředna Tel: + 420 235 354 551-2 fax: + 420 235 358 107 Ke Dvoru 12a 160 00 Praha 6
MILCOM a. s. sekretariát milcom@milcom-as.cz Tel: + 420 220 610 313 fax: + 420 235 358 107
MILCOM a. s. - ředitel a.s. ing. Petr Kobrle kobrle@milcom-as.cz Tel: + 420 220 610 313 fax: + 420 235 358 107 Ředitel závodu VÚM + Laktoflora ing. Jan Drbohlav, CSc. drbohlav@milcom-as.cz Tel: +420 235 354 551-2 fax: +420 235 358 107
Oddělení technologií ing. Petr Roubal roubal@milcom-as.cz Tel: + 420 235 354 551-2 fax: + 420 235 358 107
Oddělení analytiky ing. Jana Snášelová snaselova@milcom-as.cz Tel: + 420 235 354 551-2 fax: + 420 235 358 107
Oddělení výroby a kontroly ing. Alexandra Šalaková, CSc. laktoflora@milcom-as.cz Tel: + 420 235 354 551-2 fax: + 420 235 358 107
Redakce Mlékařských listů ing. Luisa Benešová mlekarske.lis­ty@milcom-as.cz Tel: + 420 235 354 551-2 fax: + 420 235 358 107
Prodej / expedice expedice@milcom-as.cz Tel: +420 235 358 607 fax: +420 235 358 607
Pracoviště VÚM Tábor ústředna Tel: +420 381 259 013 fax: +420 381 259 013 Soběslavská 841 390 02 Tábor
Oddělení sýrařských technologií ing. Vladimír Černý v.cerny@vum-tabor.cz Tel: + 420 381 256 797 fax: + 420 381 256 797 Soběslavská 841 390 02 Tábor
Sbírka čistých mlékařských mikroorganismů Laktoflora ing. Vladimír Dráb sbirka-mk@quick.cz Tel: + 420 381 252 980 fax: + 420 381 252 980 Soběslavská 841 390 02 Tábor

1. Mlékařské kultury pro očkování matečných zákysů :
o tekuté: § smetanová - pro výrobu másla, tvarohů, sýrů a zakysaných výrobků § jogurtová - pro výrobu jogurtů a jogurtových mlék § acidofilní - pro výrobu kysaných mléčných výrobků § kefírová - směsná kultura pro výrobu kefíru § sýrařská - doplňkové kultury pro všechny druhy sýrů ( nízkodohřívané a vysokodohřívané )

Balení k zaočkování 3 - 10 litrů mléka
Skladování při 4°C po dobu 72 hodin od data výroby
o lyofilizované: § smetanová - pro výrobu másla, tvarohů, sýrů a zakysaných výrobků § jogurtová - pro výrobu jogurtů a jogurtových mlék § acidofilní - pro výrobu kysaných mléčných výrobků § kefírová - směsná kultura pro výrobu kefíru § sýrařská - doplňkové kultury pro všechny druhy sýrů ( nízkodohřívané a vysokodohřívané )

Balení k zaočkování 1 litru nebo 15 litrů mléka
Skladování při 4°C po dobu 6 měsíců od data výroby
2. Mlékařské kultury pro očkování provozních zákysů :
o lyofilizované: § smetanová - pro výrobu másla, tvarohů, sýrů a zakysaných výrobků

Balení k zaočkování 200 litrů, 500 litrů nebo 1000 litrů mléka
Skladování při 4°C po dobu 6 měsíců od data výroby § sýrařská - doplňkové kultury pro všechny druhy sýrů ( nízkodohřívané a vysokodohřívané )

Balení k zaočkování 200 litrů mléka
Skladování při 4°C po dobu 6 měsíců od data výroby
3. Mlékařské kultury pro přímé očkování :
o tekuté: § propionová - doplňková kultura pro sýry ementálského typu § mazová - směsná kultura pro sýry zrající pod mazem

Balení k zaočkování 1000 litrů mléka
Skladování při 4°C po dobu 2 týdnů od data výroby
o mražené: § jogurtová - pro výrobu jogurtů a jogurtových mlék

Balení k zaočkování 500 litrů mléka
Skladování při -40°C po dobu 3 měsíců od data výroby
o lyofilizované: § smetanová - pro výrobu másla, tvarohů, sýrů a zakysaných výrobků

Balení k zaočkování 1 000 litrů nebo 5 000 litrů mléka
Skladování při 4°C po dobu 6 měsíců od data výroby § jogurtová - pro výrobu jogurtů a jogurtových mlék

Balení k zaočkování 500 litrů, 1 000 litrů nebo 2 000 litrů mléka
Skladování při 4°C po dobu 6 měsíců od data výroby § kultura k předzrání mléka

Balení k zaočkování 20 000 litrů mléka
Skladování při 4°C po dobu 6 měsíců od data výroby § probiotické kultury - doplňkové kultury pro výrobu dietetických kysaných mléčných výrobků

Balení k zaočkování 1 000 - 5 000 litrů mléka
Skladování při 4°C po dobu 6 měsíců od data výroby
4. Plísňové kultury :
o suché: § camembertská
Balení k zaočkování 4 000 litrů mléka
Skladování při 4°C po dobu 5 týdnů od data výroby § roquefortská
Balení k zaočkování 2 000 litrů mléka
Skladování při 4°C po dobu 2 týdnů od data výroby
o tekuté: § camembertská
Balení k zaočkování 4 000 litrů mléka
Skladování při 4°C po dobu 5 týdnů od data výroby
Balení
Mlékařské kultury jsou baleny v sáčcích nebo plastových lahvičkách s označením názvu kultury, minimální trvanlivostí a množstvím mléka, pro které je kultura určena. Množství kultury lze připravit podle přání zákazníka.
Pro domácnost je třeba se domluvit telefonem nebo e-mailem.
Jarka 7


Reklama


Reklama

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz